KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Momenti húsvéti akciója (x)

Momenti húsvéti akcióMost érdemes csemegézni a Momenti húsvéti akciójából! Az Ascaso i-mini I1 kávéőrlő és a Waterlogic Firewall víztisztót kínálják kedvezőbb áron.

Ascaso i-mini I1 kávéőrlőAz Ascaso i•mini kávédaráló a legkisebb a termékeink közül - úgy lett kialakítva, hogy tökéletes társ legyen az Ascaso kávé otthonában. A kicsi méret nem jelenti a professzionális tulajdonságok hiányát, így kiváló választás az otthoni és professzionális felhasználásra is, a széleskörű kávéfajták felhasználására (origins és decaf). Ez a modell, fényezett alumínium kialakításban, a frankfurti Trend Forum Ambiente „Tiszta és egyszerű” (Clean & Pure) szakaszában a trendi kávédarálók közé lett választva. Ez az egyszerűség elgondolása a kézi kialakítású fényezett alumínium használata által van kihangsúlyozva. Ez a modell kétfajta felületkialakítással és négyfajta színben kapható. És mindezt egyszerűen és elegánsan, a mindennapi használathoz igazodván.

Most minden őrlő mellé 1db 1kg-os Essse Massini kávét adnak ajándékba, melynek értéke 9.900.-Ft

Waterlogic Firewall víztisztítóA Waterlogic 1992-ben alakult azzal a küldetéssel, hogy a világ népességének lehetővé tegye a minőségi ivóvíz fogyasztását. Az innovációnak köszönhetően mára már a világ piacvezető ivóvíz tisztító rendszerévé vált és magas minőségű víztisztító és szűrő rendszereket otthoni, és munkahelyi felhasználásra gyárt.
A világ több mint 50 országában jelen vannak termékeikkel és biztosítják emberek millióinak a legtisztább ivóvíz élvezetét.

A víztisztítót most 17%-os kedvezménnyel az akció keretein belül 79.060.-Ft-ért lehet megvásárolni.