KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A BWT water + more a World of Coffee Budapest 2017 rendezvény kiemelt támogatója

A BWT a World Of Coffee kiemelt támogatójaA Specialty Coffee Association (SCA) örömmel jelenti be, hogy a BWT water + more zsinórban harmadik éve fő szponzora a World of Coffee rendezvénynek. A sikeres együttműködés Gothenburg városában vette kezdetét, és a 2017-es évben Magyarország fővárosában, Budapesten folytatódik június 13-15-ig.

A Budapesten megrendezésre kerülő World of Coffee kiemelt esemény az európai kávéimádok naptárában. A rendezvényen több mint 200, -a kávéipar leginnovatívabb-, képviselője lesz jelen a három teljes napot felölelő rendezvényen. Keretein belül versenyekre, Re:co konferenciákra, szemináriumokra, oktatató-, szociális és kapcsolatépítő programokra kerül sor.

“Örömmel tölt el, hogy a World of Coffee szponzorai lehetünk a következő évben is Budapesten, és együtt dolgozhatunk azon, hogy a rendezvény inspiráló és izgalmas élmény legyen mindenki számára. A BWT AQUA bárja lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy megízleljék a különbséget a más-más módszerekkel kezelt vízmintákon. Egyedülálló kávékóstolón a vendégek meggyőződhetnek arról, hogy a különböző vízminőség hogyan befolyásolja a kávé íz világát. És ez még csak a jéghegy csúcsa! Látogass el a World of Coffee 2017 Budapest rendezvényére és tudj meg többet! Várunk sok szeretettel!”

Dr Frank Neuhausen
BWT water + more ügyvezető igazgató


“A Specialty Coffee Association (SCA) és BWT water + more kooperációja remekül illeszkedik a World of Coffee profiljába.” – vallja az Egyesület vezérigazgató helyettese, Yannis Apostolopoulos. “ Ebben az iparágban, mi elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy a kávékészítést művészi szintre emeljük. A BWT water + more egy innovatív cégcsoport, akik eltökélten kutatják a kávé és víz minőségi kapcsolatát. Az állandó és kiváló minőségű kávé számunkra mindennél fontosabb, de ez csak a legjobb vízkezelési technológiával érhető el. Feltett szándékunk a kávéiparban tudatosítani ezt a szemléletmódot. “

A legnagyobb kávés rendezvény
A World of Coffee a legizgalmasabb kávés program, amit minden alkalommal valamely gyönyörű városban kerül megrendezésre. Jelenleg a 17. évfordulóját ünnepeli a kávévilág legkiemelkedőbb eseménye, ahol ipar legmeghatározóbb kávétermelői, forgalmazói és szakértői gyűlnek össze, hogy találkozzanak ügyfeleikkel, hirdessék termékeiket és a legújabb trendekről, fejlesztésekről tájékozódjanak.
A dublini Word of Coffee elsöprő sikere után izgatottan várjuk, hogy az esemény a magyar fővárosba kerüljön megrendezésre.

A kávéipar újításai
A World of Coffee lényegében a kávéipar stratégiai újításait prezentálja, ahol a legújabb fejlesztésekkel, szakmai beszélgetésekkel, és színes programokkal teli három napban lehet részünk. A Re:co Symposium kávészakértői, ipariszereplők és fogyasztók pedig megvitatják a kávévilág legnagyobb kihívásait és lehetőségeit.

A hatalmas sikerű dublini Szemiáriumi Szobák/ Seminar Rooms mintájára, most két szemináriumi teremben tudhatunk meg többet a kávé tudományáról és a kávéipar üzleti helyzetéről.

A Fenntarthatóság Fóruma/ Sustainability Forum a kávéipar gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi kihívásait fogja vitatni.

A népszerű Kóstoló Terem/ Cupping Room most is várja kávékóstolóra a rendezvény látogatóit.

Versenyek és az Új Termék/ New Product- díj
World Brewers Cup, World Latte Art Championship, World Coffee in Good Spirits Championship, World Cup Tasters Championship és New Product of the Show Awards versenyek sokkal többek, mint egyszerű megmérettetések, ezek a rendezvény fénypontjai. A bajnokságokra nevezhet minden kiállító, akik új terméket vezettek piacra 2016 júniusa óta, vagy a rendezvényen kívánják bemutatni a terméküket. A versenyek elvárásai mindig rendkívül magasak, de annál nagyobb dicsőség elnyerni az első helyet.

A World of Coffee eseményét hatalmas érdeklődés övezi a kávévilágban, ugyanis a világ minden részéről több ezer kávészakértőt és kávérajongót csábít minden júniusban a háromnapos rendezvényre.

Amit a BWT water + more-ról tudni kell
A BWT water + more nemzetközi víztechnológiai szakértő, aki a világ legnagyobb termékpalettájával rendelkezik, ha forró és hideg italok vízkezeléséről van szó. A 2005-ben alapított víztechnikai leányvállalt az 1990 óta létező Best Water Technology (BWT) cégcsoport tagja. Európában a BWT cégcsoport több mint, 3 300 munkatársával és 70 leányvállalatával meghatározó szerepet játszik a vízkezelésben.

Még többet a BWT-ről...