KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kortyoljon bele a nyárba a Nespresso jegeskávéival!

Nespresso jegeskávékA tikkasztó nyári hőségben jól esik megbújni az árnyékban kezünkben egy kellemes, jéghideg jegeskávéval. A Nespresso két limitált kiadású, a mediterrán életstílus által inspirált őrleményt mutat be idén nyáron, amelyeket kifejezetten jegeskávék készítéséhez terveztek: az Intenso on Ice-t és Leggero on Ice-t. Az első limitált kiadású jegeskávé őrlemények között az intenzívebb, pörkölt ízek kedvelői, és a gyümölcsösebb ízvilág rajongói is megtalálják kedvencüket.



Nespresso intenso jegeskávéAz Intenso on Ice és a Leggero on Ice az első kifejezetten jegeskávé készítésére kifejlesztett Nespresso kávéőrlemények. Az Intenso on Ice egy merészen telt kávé gabonás és kakaós jegyekkel, intenzív, pörkölt lecsengéssel. Ha az Intenso on Ice kávét Nespresso Leggero jegeskávé kapszulaMacchiatoként készítjük el, finom, krémes textúrát kapunk kekszes ízjegyekkel. Ezzel szemben a Leggero on Ice feketén fogyasztva gyömölcsös, citrusos jegyeket mutat, hosszú lecsengéssel és lágy textúrával. A tejjel készített Leggero on Ice Macchiatoban pörkölt jegyeket és édeskés ízeket fedezhetünk fel.

A Nespresso kávészakértői egy nagyon egyszerű, három lépésből álló receptet javasolnak a legfinomabb jegeskávék elkészítéséhez, amelyekhez tejet vagy vizet is használhatunk.


Nespresso jegeskávéNespresso jegeskávé 21. lépés: Tegyen 3 darab nagy méretű jégkockát* a pohárba (90 g vagy 7 db átlagos méretű jégkocka)
2. lépés: Főzzön a jégkockák tetejére egy Intenso on Ice vagy Leggero on Ice kávéból készített espressot** (40 ml)
3. lépés: Végezetül öntsön a pohárba 90 ml hideg tejhabot vagy hideg vizet (körülbelül 6 evőkanál)



Tegye még különlegesebbé a pillanatot kiegészítőinkkel!

Nespresso travel mugLIMITED EDITION TRAVEL MUG
A jegeskávék mellé a Nespresso egy Limited Edition Travel Mug termobögrét kínál, amelynek matt fehér borítását kék geometrikus minták díszítik, így nagyszerűen illeszkedik a kapszulák design-jához. Nespresso Aeroccino4A Travel Mug elengedhetetlen kiegészítője azoknak, akik kávéjukat útközben is szeretnék hidegen vagy melegen tartani.
Ár: 6 490 Ft

AEROCCINO4 TEJHABOSÍTÓ
Tegye teljessé a jegeskávé élményt a Nespresso legújabb tejhabosító készülékével. Az Aeroccino4 kétféle meleg tejhab és meleg tej mellett hideg tejhab készítésére is alkalmas, így könnyedén készíthet változatos kávérecepteket otthon is. A készülék emellett mosogatógépben is elmosható, így tísztítása is egyszerű.
Ár: 24 990 Ft

Nespresso pure recipe pohárPURE RECIPE POHÁR LIMITED EDITION CSOMAGOLÁSBAN
Az innovatív svájci stúdió, a BIG-GAME által tervezett üvegpoharak vonalvezetésében a modern design és a letisztult elegancia találkozik. A gyönyörűen megtervezett, nagy méretű receptes poharak tökéletesek Jeges Latte Macchiato, illetve más hideg vagy meleg kávéreceptek felszolgálásához.
Ár: 6 990 Ft

Fedezze fel a kávézás új dimenzióját jegeskávé receptjeinkkel. A Nespresso jegeskávéi, az Intenso on Ice és a Leggero on Ice, júniustól világszerte rövid ideig elérhetők a Nespresso Boutique-okban és online a www.nespresso.com weboldalon.

Vegyen részt a Nespresso Instagram játékában! Június 12. és július 20. között töltse fel kedvenc jegeskávé receptjét az Instagramra #NespressoPillanat hashtaggel! A legjobb fotó elkészítője Nespresso jegeskávé ajándékcsomagot nyerhet. (További részletek a Nespresso Facebook oldalán.)