KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kiskarácsonyból nagykarácsony az EspressoShop.hu-n

illy karácsonyi akcióA kávé és a kávézás szerelmesei idén sem maradnak szívet melengető ajándékok nélkül, és persze akcióval és nyereményjátékkal is kedveskedik a trieszti cég.

Aki valódi kávéfanatikus, annak bizonyára nem cseng ismeretlenül az illy márkanév, hiszen nemcsak professzionális gépeket gyártanak otthoni felhasználásra, de az EspressoShop.hu-n számtalan kávés kiegészítőt találunk - egyedi csészéket, exkluzív minőségű csokoládét, különleges ízesítésű teát - az elmaradhatatlan, kompromisszumok nélkül készített olasz kávéetalon mellett. Ráadásul most már akár villamoson ülve is kényelmesen shoppingolhat, hiszen mobilról és tabletről is könnyedén intézhet mindent.


Hatosfogat az illy ünnepi akciójában

Az idei téli akcióban 6 különböző iperEspresso kapszulás gép szerepel, így a legkülönfélébb igények is megtalálják a maguk számítását, legyen szó apró konyháról, sokféle kávékülönlegesség elkészítésére alkalmas szuper masináról vagy designról és csillogásról.

Az egyik igazán különleges darab az illy 1935-ös logóját villantó modellje - a Francis X1 Anniversary iper és filter kapszulás kávégép -, melyet a méltán neves olasz tervező, Luca Trazzi bújtatott 21. századi köntösbe, megőrizve a vintage hangulat hamisítatlan stílusjegyeit, mint az illy ikonikus emblémája , az íves formák, a teljes acéltest és a kor tipikus kapcsolói, valamint az alján található praktikus kis cseppfogó fiók.

x1 kapszulás kávégép illy


Ez a formás kis szerkezet mindent tud, amit egy ilyen kategóriájú gépnek illik: a tejhabosító kar forró víz készítésére is használható, 15 bar nyomással dolgozik, a vízkőtelenítésre külön hang figyelmeztet, energiatakarékos módba kapcsol, ha szükséges és természetes csészemelegítővel is rendelkezik, ahogy az dukál.

Hasonlóan kiváló beruházás a Francis Francis X7.1 névre keresztelt iper kapszulás kávéfőző, melyet a Kávékorzónak is volt szerencséje tesztelni, a tapasztalatokat pedig meg is osztottuk egy korábbi cikkben és mint akkor, most is bátran ajánljuk. Miért is? Azon túl, hogy megdöbbentően finom kávét készít, igazán csinos darabja lehet bármelyik konyhának, legyen az modern vagy rusztikus stílusú. Remek funkció a programozható kávéhossz, a világító kezelőfelület és a tejhabosításhoz használatos gőzkar, illetve az iper kapszulatechnológia, mellyel fáradságos tisztogatástól kímélhetjük meg magunkat.

x9 kapszulás kávégép illyAz illy legújabb alkotása az X9 iperEspresso gép szintén említésre méltó, ebben az esetben is a forma és a funkcionalitás kettőséé a főszerep. A karcsú formájú külső tükrözödő króm bevonatot kapott, emellett pedig működés közben is utántölthető a víztartály, LED fény világítja meg a csészénket és kétféle kávéhosszt is beállíthatunk, a tetején pedig 2 csésze melegítése is megoldható.

Az  akció másik három résztvevője is az eltérő igényeket szolgálja, van, amelyik a legkisebb konyhában is praktikusan elfér, van amelyik 6 féle kávékülönlegességet is tökéletesen prezentál és van, amelyik rendhagyó, kubista formavilágával tűnik ki a kávégépek közül.

Ismerd meg, hogyan készül!


De, hogy ne csak tudatlanul élvezzük a finom, gőzölgő kávénkat, az illy szeretné, ha egy kicsit beavatottá válnánk a témában, ezért hobbi kávékedvelőknek hirdet fél napos gourmet tanfolyamot, ahol néhány óra leforgása alatt kivételes tudásra tehetünk szert laikusként. A profi baristák lépésről-lépésre megmutatják, hogyan lesz egy eszpresszó kávéházi minőségű, hogyan érdemes kávét kóstolni, de megismerhetjük a kávé útját a cserjétől a csészéig.

Azoknak pedig, akik még ennél is tovább merészkednének - vagy már a vendéglátás valamely szegmensében dolgoznak - érdemes az Universitá Del Caffé Kávészakértő/Barista képzésére jelentkezni, mert így nemcsak kivételes tudásra, de az illy nevével fémjelzett, egész világon elismert diplomára is szert tehetnek.

Ezek a tanfolyamok persze ajándékutalvány formájában is adhatók és a karácsonyi akció keretei között 20 000 forintos ajándékutalvánnyal is gazdagabb lehet, aki iperEspresso gépet vásárol, 25 000 forint összeghatár felett pedig soroláson vehet részt, ahol kávégépeket és a fenti tanfolyamokat nyerhetik a résztvevők. Az akció részleteiért ide kattintson, és nyerjen Ön is!
Színvonalas kávézásra fel karácsonykor is!