KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávé zacc és pepecselés nélkül!

illy y5 kapszulás kávéfőzőMost ajándék kávét adunk az illy kapszulás kávégépek mellé!Inna egy mindig ugyanolyan finom, kifogástalan minőségű kávét? Zacc, foltok és pepecselés nélkül? Nézzen körül a csúcs olasz design birodalmában, vásároljon kényelmesen, online az EspressoShop.hu-n! Köszönt se a tavaszt, ajándékozza meg magát egy új kávé élménnyel!

Tavaszi promóciónkban 2018 március 19-től április 10-ig minden raktáron levő Francis Y3.2 iper kapszulás kávégép mellé egy doboz, minden Francis Y5 Duo és Francis Y5 Milk iper kapszulás kávégép mellé két doboz iperespresso kapszulát adunk ajándékba. A klasszikus, 9 arabicából álló illy keverék mellett az illy keverék egyes alkotóelemeit, szólistáit is megízlelheti Guatemala, Brazília, Etiópia és Colombia ültetvényeiről.


Kompakt és nagyszerű - Francis Y3


A népszerű, és igazán szemet gyönyörködtető Francis Y3 gépet Pierro Lissoni tervezte újra. A kisgép rendkívül kompakt, elegáns és funkcionális. Gombnyomásra érkezik csészéjébe a finom eszpresszó vagy a bögrényi hosszú kávé. Nagyon helytakarékos, mindössze 10 cm széles helyet foglal el a pulton. Az illy forradalmi IperEspresso, és filterkávé kapszuláit használó géppel otthon is kávéházi minőségű, hibátlan, telt, intenzív, de mégis rendkívül lágy, bársonyos kremával érkező eszpresszó és 220 ml-es aromatikus Americano hosszúkávé is készíthető.

illy y3 kapszulás kávégép


Minimalista design, maximális sokoldalúság - Francis Y5 Duo


A Francis Y5 Duo jellemzője a minimalista design, és a maximális sokoldalúság. Egy apró csésze eszpresszóhoz vagy inkább egy bögre telt ízű hosszú kávéhoz van kedve? Az Y5 Duoval egyszerre főzhet klasszikus, testes illy eszpresszót, vagy élvezhet egy telt, aromás hosszú kávét. Rendhagyó, kubista formájával első ránézésre nem tűnik kávégépnek. Semmilyen más eszpresszó géphez nem hasonlítható, a designban a tiszta forma és funkcionalitás találkozik felesleges sallangok nélkül.

Mindent tud! - Francis Y5 Milk


A Francis Y5 Milk a tökéletes kávégép bármely napszakhoz és bármely hangulathoz! Az első iperEspresso kávégép, ami egyszerre 6 itallal kényeztet az Ön kedve szerint egy érintésre: espresso, hosszú kávé, cappuccino, latte macchiato, forró tej, vagy forró víz teázáshoz.

illy y5 milk kapszulás kávéfőző


Válogasson a kávégépek, a gourmet illy kávék, Dammann teák, és a gyönyörű kávéscsészék, kiegészítők közül itt: http://espressoshop.hu