Menu

Lavazza kávé a csúcsgasztronómia Oscar-díján

  • Írta: Hírszerkesztő
  • Kategória: Reggeli kávé
  • Találatok: 795
Massimo Bottura és a Lavazza együtt ünnepeltMassimo Bottura és a Lavazza együtt ünnepelte Bilbaóban az Osteria Francescana első helyét a világ 50 legjobb éttermét rangsoroló 2018. évi díjátadót követően.
A Lavazza évek óta együttműködik a három Michelin csillagos világhírű Massimo Botturával, aki egyike azon séfeknek, akik a Lavazza kávék kiváló minőségét felismerve úgy döntöttek, hogy megosztják kreatív elképzeléseiket a torinói céggel.

Ezen kívül Massimo Bottura az egyik főszereplője a Lavazza 2018-as naptárának, amely az az Egyesült Nemzetek által meghatározott 20 fenntartható fejlődési cél globális művészeti szószólója. A kiadványban a sztárséf cselekvésre szólít fel az élelmiszer-hulladék leállításával kapcsolatban, amelyet Bottura Food for Soul elnevezésű a nonprofit szervezete is képvisel.

Hozzászólások:

Csak a regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe