KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Húsvéti ajánlat az Espresso Shoptól

Az illy 1933 óta ugyanazt a magas minőségű, páratlan kávéélményt biztosítja az illy rajongóknak. A 9 nemes Arabica kávéból készült kávékeverék biztosítja a legkiegyensúlyozottabb és legharmonikusabb ízélményt, melyre minden kávéfogyasztó vágyik.


Az Espresso Shop húsvéti ajánlatában most minden Francis Francis X7.1 és Y5 MILK kávégép mellé 2 doboz 21 darabos kapszulát ajándékoz 2019. március 14. és április 22. között. A normál pörkölésű klasszikus blend mellett megkóstolhatod a 9 nemes Arabica kávé egyikét, melyekre területenként más és más ízjegyek jellemzőek.

k visual X717 frontale con fiori low1A tökéletes választás a design kedvelőinek - Francis X7.1

Amikor egy világhírű olasz designer tervez kávégépet, abból csakis egy igazi design ikon születhet. Ez pontosan így történt az illy Francis Francis X7.1 kávégép esetében. Az acél termoblokk és az érintőgombos felület nagyszerű összhangjának köszönhető az egyedi külső, melyhez semmilyen más kávégép nem fogható. A különleges menüfelületen pillanatok alatt kiválaszthatjuk, hogy milyen itallal szeretnénk kényeztetni magunkat. A gyorshűtés funkciónak köszönhetően egy erős espresso készítése sem okoz gondot egy krémes cappuccino után, az automata vízkőtelenítő program pedig garantálja a belül mindig tiszta kávégépet.

Y5 MILK EeC 5 beveragesKávégép bármely napszakhoz és bármely hangulathoz - Francis Y5 MILK

Reggel egy erős feketével indítod a napot, azonban délután valami gyengédebbre, esetleg egy latte macchiatora vágynál? Az illy Francis Francis Y5 MILK kávégéppel semmi sem lehetetlen! Stílusos érintésérzékeny menüjében 6 féle ital közül választhatod ki azt, amelyikre épp szomjazol. A kapszulák eltávolításával sem kell bajlódnod, hiszen a Y5 MILK egy külön tárolóban gyűjti a már elhasznált kapszulákat, így a kávéd elkészülte után máris átadhatod magad az illy bársonyos aromájának.

A húsvéti akció érvényessége 2019. március 14. és április 22. között tart, kizárólag az espressoshop.hu-n rendelt kávégépekre.

Hozzon kreatív finomságokat a nyuszi!

Ha idén újítanál és a szokványos húsvéti csokik helyett most magasabb minőségű, ínyenc csokoládét ajándékoznál szeretteidnek, akkor válaszd a Domori 2019-es csokitojás kollekcióját! A négy különböző díszdoboz között mindenki megtalálhatja a kedvencét, hiszen tej-, ét-, mandarinos tej-, málnás étcsokis-, és Dammann earl grey tea ízesítésű csokoládék is szerepelnek az Espresso Shop kínálatában. A különleges tojás formájú csokik tökéletes ajándékként szolgálnak gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

PR170EDDKFONDENTEAPERTOUovodicioccolatolatte170g amb2s 2

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván az illy! Live Happilly!