KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra januári újdonságai

2020 reményeink szerint egy újabb fantasztikus év lesz a kávérajongók számára. Mi azon leszünk, hogy idén is a világ legjobb kávéiból szemezgethessetek és mindig a legfrissebb, legfinomabb pörkölés biztosítsa a fantasztikus aromákat és ízélményt. Szép napos reggeleket és forró kávézást kívánunk!

burundi kayanza kave 049ÚJ - Burundi Gakenke Natural - specialty arabica kávé!

Burundi egy kis ország Afrikába szívében Kongó és Tanzánia között, kiváló kávétermelő. Gakenke 1672 méteren található, de sok kávétermelő még ennél is magasabban ültetett kávét. A kávé feldolgozásához a tiszta vizet a Rivubo folyóból nyerik, amely a terület mentén folyik. Ez a kiváló arabic kávé 87-es pontszámmal rendelkezik és biztosan elvarázsol majd... 
Tovább a termékhez >>>




Banyai LaszloFriss kávé érkezett - Bányai László, Costa Rica-i farmjáról!

Az év eleje máris fantasztikusan indul, többek között friss kávé érkezett a magyar származású Bányai László farmjáról is. A friss szüret még ínycsiklandóbb ízekkel kecsegtet, érdemes kipróbálni!
Tovább a termékhez >>>

Kapucziner kapszulas arabica kave 2ÚJ - Kapszulás változatokkal bővült kínálatunk

A Kapucziner legjobb kávéiból szeretnéd elkészíteni a reggeli italodat, de nem akarsz lemondani a kényelemről sem? Mostantól egyes kávéink elérhetőek Nespresso kompatibilis kapszulában is. Egy csomag 20 db, egyedi Kapucziner kapszulát tartalmaz. Kérjük a kapszulákat szelektíven gyűjtsétek, hogy kevésbé terheljék meg a környezetet. Jó kávézást! 
Guatemala Finca El Injerto - 20 kapszula >>>
Hawaii Kona - 20 kapszula >>>
J
amaicai Blue Mountain - Wallenford - 20 kapszula >>>



Honduras Las Cabanas arabica kave 021ÚJ - Honduras Las Cabanas - specialty arabica kávé

Ez az 1.700 méter magasságban termesztett 85 pontos Közép-Amerikai specialty kávé biztosan elkényezteti az ízlelőbimbókat. A Hondurasi legkiválóbb termőterületek egyikéről érkezik, fantasztikus ízvilággal, amit francia Merlot boros barrique hordóban való érleléssel fokoztak a maximumra. Hideg téli reggeleken csukd be a szemedet, kortyolgasd ezt a kiváló kávét és érezd magad a Karib-tenger térségében.
Tovább a termékhez >>>





tamper nyel dio 02Kávés eszközök - Tamperek

A kiváló espresso készítés egyik fontos kelléke a tamper, amely segítségünkre van a tökéletes tömörítésben, hogy a legtöbbet hozhassuk ki az otthoni italunkból és tökéletes crema-t és ízvilágot kapjunk. Amennyiben még nincs otthon tampered, mindenképp fontold meg egy ilyen eszköz beszerzését! ;)
Tovább a termékekhez >>>





eszpresso 02Kávé készítése - Espresso készítés otthon

Cikkünkből megtudhatod, hogyan lehet a legjobban elkészíteni az espresso kávéd otthon. Az eszpresszógéptől független tanácsok, irányelvek és tippek mindenkinek. Lépésről lépésre. Tovább olvasom>>>



kep 096 01 guadelope arabicaAKCIÓK - Havi akcióink

2020 januárban is kedveskedünk nektek akciós termékekkel. Az alábbi linkre kattintva nézhetitek meg az aktuális akciós termékeket.

Tovább az akciós termékekhez >>>