Bristot Nespresso kompatibilis, környezetbarát kapszulák

Nyomtatás
Több Nespresso kompatibilis kapszulát is bemutattunk az utóbbi időben, ami nem meglepő, hiszen szinte minden gyártó hozza ki a saját kávéit is ebben a formában. Most a Bristottól érkezett többféle kapszula, amit górcső alá is vettem.


A csomagolás nagyon kulturált, de az igazi különlegesség a kapszula anyaga, ami 100%-ban komposztálható, így csökkentve a környezetszennyezést. Vagyis akik eddig a visszamaradt nagy mennyiségű hulladék miatt aggódtak, megnyugodhatva dőlhetnek hátra. Amúgy a Bristot kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére és minden csomagolásuk környezetbarát, nemcsak a kapszulák.
A jelenlegi a hazai kínálatban 3 féle kapszula kapható: Cremoso, 100% Arabica, Bio. Egységesen 1200 forintba kerül egy doboz, ami 10db kávékapszulát tartalmaz.

A puding próbája az evés, így néhány nap alatt végigkóstoltam a kínálatot. A végeredményre pedig egyik esetben sem lehet panasz. A kapott kávé minden esetben teljesen élvezhető kategória volt. Némi anomália egyedül a Bioval történt, de ott sem az ízzel volt probléma, hanem érdekes lefolyást produkált. Először megindult, aztán hirtelen csöpögőssé változott, majd a végére újra megindult. A mennyiség viszont rendben volt és az íze is kifejezetten jó volt.

A választék:


Igazából bármelyiket érdemes kipróbálni, mert ízlések és pofonok, de egyikkel sem lehet mellé lőni. Az árfekvés pedig szintén jónak mondható, ráadásul még a környezetet sem terheljük.

Beszerezhető itt!