KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra novemberi akciói

Hamarosan kezdődik az Adventi készülődés és az asztal díszbe borul. Reméljük, hogy az ünnepi hangulatban egy karakteres Kapucziner specialty kávé is kerülhet az asztalra, hogy családi körben, meghitten kávézhassunk együtt és készülődhessünk az ünnepre. Természetesen készültünk új ízekkel és izgalmas meglepetésekkel, de választhatjátok a szokásos kedvenceiteket is. Kellemes készülődést és jó kávézást kívánunk!


Ethiopia Guji Ana Sora naturalEthiópia Guji Anasora natural - 3 000 Ft / 250g
Új arabica specialty kávé

Etiópiai a kávé egyik őshazája. Ez a magángazdaság Izrael Degfa, egy második generációs etiópiai kávétermelő tulajdonában van és 250 hektáron terül el. A Turo folyó mellett fekvő gazdaság kiváló specialty kávét állít elő, természetes feldolgozással. A csészében csodálatos etióp természetre számíthat, amelyik az egyik legtisztább naturál, amelyet valaha kóstoltunk. Gyümölcsös, mint az áfonyalé és virágos, mint egy ibolyacsokor. Ez egy igazán különleges és egyedi csésze egy különleges és egyedi kávébabból.

Tovább a termékhez...


columbia la esperanza kave 032Columbia La Esperanza Red Bourbon Honey - 4 000 Ft / 250g
Új arabica specialty kávé

Ha különleges Kolumbiai kávéra vágysz, akkor a La Esperanza kávéja igazán az! Ez a specialty kávé ország nyugati részéről származik, ahol nincs tömegtermelés, vannak viszont árnyékot adó fák és nagy tapasztalattal rendelkező termelők gazdálkodnak. Ízében trópusi gyümölcsök ízjegyei dominálnak, utóíze csokoládés, barna cukros jellegű.

Tovább a termékhez...


kave elofizetes 02 kicsi180 nap alatt a Föld körül - kávé előfizetés - 35 000 Ft
2 x 250g specialty kávé - 6 hónapon át házhoz szállítva
Ünnepi ajándék ötletek

Találtál már olyan ajándékot, amelynek nem egyszer, hanem hatszor is lehet örülni? Sőt, fél éven keresztül minden reggel, amikor újabb és újabb kávékat kóstolsz! Lepd meg szeretteidet, vagy akár saját magadat egy Föld körüli úttal a Kapucziner segítségével! Rendeld meg csomagunkat és minden hónapban a világ legjobb kávétermő vidékeiről származó, új, izgalmas specialty kávékkal lepünk meg!

Tovább az előfizetéshez...


karacsonyi csomagKarácsonyi csomag - espresso csészével - 9 500 Ft

Ajándékozz hosszan tartó élményt szeretteidnek, barátaidnak a Kapucziner karácsonyi csomaggal! A reggeli kávé, vagy a délutáni capuccino kortyolgatása közben eszükbe fog jutni a veled közösen eltöltött idő, a találkozás emléke. Csomagunk két kiváló ünnepi blendet, azaz kávékeveréket tartalmaz, melyek a kávépörkölő mesterünk titkos, jól bevált receptjei szerint készülnek.

Tovább a termékhez...


ajandekutalvany 01Kapucziner Ajándékutalvány - 10 000 Ft értékben

Szeretnék meglepni szeretteidet a Kapucziner kiváló arabica specialty kávéival, de nem tudod, hogy pontosan milyen ízvilágra, pörkölésre, őrlésre lenne szükségük? Ajándékozz utalványt, amit az ajándékozott saját igénye és ízlése szerint szabadon felhasználhat. Annyit kell csak tudnod, hogy biztosan kávérajongó-e és már biztos is a siker!

Tovább az utalványokhoz...




coe nicaragua logoNicaragua Cup of Excellence Santa Rosa - 6 500 Ft / 250g
Díjnyertes specialty arabica kávé

Nicaragua egyik kiváló kávétermesztő területéről, 1650 m magasságból érkezik ez a kiváló kávé. Rolando Castillo Flores hozzáértő farmer irányításával, különleges Villa Sarchi fajtával, naturál feldolgozással készülnek ezek az egyedi kávébabok, melyek ebben az évben is a Cup of Excellence kitüntetettjei között szerepeltek a legfinomabb kávék rangsorában. A kiváló minőséget egyedi, 15kg-os vákum csomagolással és légi szállítással őrizték meg, így ez is hozzájárult, hogy gyorsan megérkezzen ez a különlegesség a Kapucziner kínálatába.

Tovább a termékhez...