Melitta, Pour Over porcelán kávéfőző szett 0,5 kg illy darált kávéval

Nyomtatás
Újra előtérbe került az otthoni kávézás, amit az EspressoShop.hu többféle eszközzel segít. Legyen saját maga baristája és készítsd el kávéját a Melitta porcelán szettjében! Elegancia, könnyedség, megbízhatóság és a frissen főzött kávé egész lakást betöltő illata és finom íze - mindezt megtestesíti a Melitta klasszikus filter kávéfőzője a hosszabb kávékészítési módok kedvelőinek.

És még az ágyban szervírozva is jól mutat! A szett négy vidám – kék, rózsaszín, szürke és sárga - színben van készleten, tartalma egy minőségi, fényes porcelánból készült filtertartó, egy 6 dl-s porcelán kancsó tetővel és 5 db papír filter. A filtertartó alján lévő közepes méretű csepegtető nyílás folyamatos főzést biztosít, így nem lesz keserű a kávé íze és a kávé nem folyik a kancsó mellé. A kancsó mosogatógépben is elmosható.

melittapourover fiulany

❤️ PROMÓCIÓ! Ha most vásárolja meg a szettet az ingyen kiszállítás mellett 2 doboz 250 gr-os fém dobozos illy darált kávét is küldünk a stílusos porcelán szett mellé ajándékba 7 700 Ft értékben: egy doboz illy Mokkát és 1 doboz illy sötét pörkölésű kávét.

Melitta kek 2kaveval

Nézze meg kávéfőzőket ide kattintva!