A Kávés Szakma Legjobbjai 2020 Közönségszavazás

Nyomtatás
Az idei év a szokásos, év végi szavazós, a fogyasztókat megszólító „versenyünket” is felülírta. A vírus, és a korlátozó intézkedések nagyon sok, a kávés szektorban dolgozó, működő vállalkozásnak, és embernek keresztbe tett. Sokan bezártak, és a többiek is leginkább a túlélésre játszanak, reméljük, hogy sikerrel.

Már a nevezésnél is látszott, hogy a megszokott aktivitás jóval visszafogottabb, ami érthető is a fentebb felsorolt okok miatt, de a végére azért összeállt a mezőny, aminek nagyon örültünk.
A szavazatok száma is jóval kevesebb volt, mint korábban bármikor, de azért látszott, hogy ki vette a fáradtságot és szólította meg a vásárlóit. Elég markáns különbségek adódtak ezáltal. A „győzelemért” folytatott versenyben, az élmezőnyben nagyon szoros volt a verseny, de csak a legtöbb szavazatot kapott versenyző az, akit kiemeltünk, a többiek abc szerinti sorrendben vannak feltüntetve, és nem a kapott szavazatok száma alapján.

Továbbra is szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez nem szakmai verseny, hanem a fogyasztók szavazatai alapján létrejött eredmény!

A díjátadóról egyelőre pontos részletekkel nem tudunk szolgálni, mivel a jelen rendelkezések nem teszik lehetővé az ilyen jellegű összejöveteleket, de valamilyen formában igyekszünk mindenkihez eljuttatni a díjat. Ha lehetséges, akkor lesz díjátadó! Köszönjük, hogy ebben az évben, ezekben a nehéz pillanatokban is velünk voltatok, és vettétek a fáradtságot, hogy sikeresen lebonyolíthassuk a versenyt.

Eredmények:

Az Év Kávéja: ?
Top 10: Awaken ETHIOPIA-CHELCHELE, Bányai Csokis kuglóf, BLCKEST – Highland, Caffé Perla Rosso, Casino Mocca Keramo, Contador Kávémanufaktúra - Friends blend, Kapucziner - Mexico Finca El Olmo, PASCUCCI GOLDEN SACK, Pacificaffe – De Tommasso, Umami Roastery- San Remo Blend

Az Év Kávézója: ?
Top 10: A Kávé Háza, A Paksi Kávé, Apátsági Rege Kávézó Tihany, Black Sheep Kávéház & Konyha, DELIMO CUKRÁSZDA, Kappu Specialty Coffe & Brewbar Eger, Kék Elefánt Kávézó, Steamhause Cafe, Szomszéd Kávézó és Bár, Wake Cup Békéscsaba

Az év Baristája: ?
Top 10: Barta Zita, Csóka Richárd, Gyalog Edina, Hegedüs László, Jarjabka Zoltán, Koch Kristóf, Krizák Cintia, Nagy Gabriella, Somogyvári Balázs, Szabó Diána

Az Év Kávépörkölője: ?
Top5: BLCKEST Coffee Roasters, Kapucziner Kávé Manufaktúra, PACIFICAFFÉ, Roastopus, Umami Coffee Roastery

Különdíj: A legtöbbet tette a kávés szakma fejlődésért 2020: ?

Akik nélkül nem jöhetett volna létre:

Mindig KV

Pasco logo 2018

sage logo nagy


Köszönjük a támogatást!