KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kapucziner ajánlat a Kávé Világnapja alkalmából

Minden év szeptemberében ünnepeljük a Kávé világnapját. Szeretnénk ha a Kapucziner vásárlói időben felkészüljenek, ezért e havi hírlevelünkkel már a hónap elején jelentkezünk. Ismét különleges kedvezményekkel várunk Benneteket egész hónapban.

1 . Már ötödik éve hogy ajándék lehetőséget biztosítunk 15,000 Ft feletti megrendelésnél 125 gramm, 20,000 Ft feletti megrendelésnél pedig 250 gramm ajándék kávét választhatsz a Kapucziner teljes kínálatából. Nem szakítottuk meg ezt a hagyományt, annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban a zöld kávé piacán a fogyasztók számára nem kedvező tendenciák mutatkoztak.

Csupán 3 kivétel ami nem választható a Kopi Luwak és a Peru Uchunari, valamint a Panama Dona Eira Estate Geisha natural. Mindössze annyi a teendő, hogy a megrendelés megjegyzés rovatba beírod a kiválasztott ajándék kávét.

2. Egyik partnerünk arra kért hogy szerezzünk neki egy nagyon különleges specialty kávét. Választásunk az El Salvadori kávéra esett, pontosan a Finca Las Mercedes farm kávéjára. Ez a kávé 93 pontot kapott a Coffee Review tesztjén. A Kapucziner zöld kávéi közül ez eddig a legmagasabb pontszámú nyers kávé, amit megpörkölhettünk.

Az SL 28 kenyai fajtájú kávé nagyon édes bodzavirág és jázmin valamint a pomeló gyümölcs ízvilága jelenik meg a italban. Az idei évben ezt a magas árú kávét is választhatod.

Ezt is választhatod, a készlet erejéig. Itt a megjegyzés rovatba azt írd hogy El Salvador Mercedes farm.

Az akció idején a legmagasabb értékű megrendelőnknek extra meglepetéssel kedveskedünk.

3. A nyári kánikula elmúlásával ismét elérhetők a webshopban sokak kedvence a csokis kávészem és a csokis kakaóbab.

Kellemes Kávé Ünnepet kívánunk és várjuk a megrendelésedet!
KapuczinerKézműves Kávépörkölő