KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Innovatív barista tanfolyamok a Bestmixer iskolában

Az elhatározás, hogy mivel szeretnénk foglalkozni a jövőben, vagy hogy mi az amit szívesen megtanulnánk, - mert izgalmasnak, érdekesnek találjuk,- sokszor nagyon egyszerűen megy. Maradnak azonban kérdőjelek, hiszen már az iskolaválasztás is kisebb bonyodalmat okozhat. Mivel nem ismerjük még az adott iskolát, a tananyagot, az oktatás minőségét, ezért sokfelé nézelődünk, és próbáljuk megtalálni a számunkra legjobbat. Így van ez a barista tanfolyamnál is. Melyik a legjobb iskola, milyen a legjobb barista tanfolyam? Mi megnéztük az egyik legnépszerűbb képzőt, a Bestmixer iskolát, és utánajártunk, hogy barista témában milyen lehetőségeink vannak, amennyiben őket választjuk.
A tanfolyamok tárháza igen széles, egészen az alapoktól, a profi szintig meg tudjuk tanulni a barista szakma csínját-bínját. Hogy melyik tanfolyamban mi tetszik a legjobban, és mitől olyan népszerű és innovatív ez az iskola, azt most leírjuk, nézzük hát a tanfolyamokat.

Barista tanfolyam
A tanfolyam összes alkalommal elméleti és gyakorlati képzésből is áll. Saját kiadású tankönyvük ma szinte az egyik legjobban felépített, és leghasznosabb barista tankönyv a piacon, ha nem az egyetlen.  Minden témakört megtalálni benne, az alapismeretektől kezdve az alternatív kávékészítési módokig, mindenhez ad útmutatást, ami szükséges a barista szakma megtanulásához és megértéséhez. Az órákon minden résztvevő folyamatosan dolgozik a kávégépeknél, a cél, hogy minél több kávéital el tudjon készíteni mindenki.

bestmixer barista

Mester Barista tanfolyam
A barista tanfolyamhoz kapcsoló továbbképzés nem hiába kapta a Mester barista nevet. Miután megtanuljuk, hogyan kell az espresso technológiával dolgozni, s már mindent tudunk a kávégéppel elkészíthető italokról, ha kiváló baristák szeretnénk lenni, akkor itt nem szabad megállni. A Mester barista tanfolyam éppen ezért az alternatív kávékészítési technikákat, és a latte art alapokat mutatja meg. Nem elég elkészíteni egy cappuccinot, tanuljuk meg azt is, hogyan legyen egy szép öntött minta is a tetején. És az sem árt, ha tudjuk, hogy Americano helyett, ajánlhatunk és készíthetünk egy másfajta érdekes technikával is nagyon finom kávékat.

Latte art tanfolyam
Aki egyszer belekóstol a barista világba, az tovább akar menni, és tökéletesíteni minden ismeretét. A legizgalmasabb, legkreatívabb és legszebb dolog, ha a kávéitalunk tetejét egy csodás mintával öltöztetjük fel. Ez nemcsak számunkra, hanem a vendégek számára is örömet okoz. A Latte art tanfolyamon megtanuljuk a tejkrém elkészítésének módját, a különböző öntési technikákat, a mintákat a legegyszerűbbtől a bonyolult, kombinált mintákig. Sőt, ez a tanfolyam leginkább a kreativitásra tanít, hogy Te magad találj ki egy új mintát, és alkoss olyat, mint előtted senki más. Ha kitartó vagy és kreatív, Te lehetsz a következő Latte art bajnok!

bestmixer latterart

Coffee-Shop Manager tanfolyam
Természetesen, mint minden ágazatban, egy kávézóban is kell egy irányító vezető, aki pontosan átlátja a napi, heti és havi feladatok szervezését. Erre való a Coffee Shop Manager tanfolyam. Ha a későbbiekben egy manager pozícióra vágynál, vagy nyitnál egy saját kávézót, ez a tanfolyam mindenképp a hasznodra válik. Érteni fogod mi is az üzleti gazdálkodás, a szervezésben, vezetésben is otthon leszel, megtanulod a rendezvényszervezés és marketing alapokat, az árugazdálkodás és még a személyzet kiválasztása sem fog problémát okozni.

bestmixer mahlkonig

Természetesen csak a számunkra legfontosabb és leginkább érdekes információkat írtuk le a tanfolyamokról, de részletesebb tájékoztatást személyesen kap mindenki, amikor beiratkozik. És hogy miért érezzük innovatívnak a Bestmixer iskolát? Mert minden, amit itt látunk és tanulunk, abszolút a mai kor igényeire van szabva. Bármilyen változás történik, akár a trendekben, akár az italokban, azonnal reagálnak. Ezt szinte egyik iskolánál sem tapasztalhatjuk. Az eszközpark folyamatosan frissítve van, mindig a legújabb technológiákat és eszközöket használják, saját kávéval dolgoznak az oktatáson, a tankönyvük egyedülálló és a környezet fiatalos és trendi.  Kell ennél több, ha tanulni szeretnél? Jelentkezz bátran!