KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra januári ajánlatai

Kedves Kávérajongó! Ilyenkor év elején a Kapuczinerben is tele vagyunk új tervekkel. Már dolgozunk azon, hogy ebben az évben is több újdonsággal jelentkezzünk. Szeretnénk az idei évben is Cup of Excellence győztes kávékat elhozni nektek. Mivel ezek licites kávék ezért az utóbbi években a világban az árak nagyon elszaladtak. Ennek ellenére mindent megteszünk, hogy immár 5. éve kínálatunkban ismét bekerüljön egy-egy különlegesség.

Nem árulok el titkot a minőségi kávé beszerzése az egyik legnagyobb kihívás egy pörkölő számára. Távoli emberekkel folytatunk párbeszédet gyakran nyelvi és kulturális akadályokon keresztül. Beszélünk olyan szubjektív témákról, mint a kávé íze, amiben gyakran az egy helyszínen kóstoló profik sem mindig értenek egyet. A cél pedig mindig ugyanaz, a legkiválóbb ízvilágú kávék felkutatása és a legjobb ár-érték arányú tételek megtalálása, hogy a pörkölőmester és a vendégek/vásárlók is elégedetten csettinthessenek egy új specialitás megkóstolása után. Tartsatok idén is velünk, nem bánjátok meg!

Kellemes évkezdést és jó kávézást kívánunk!




el salvadorEl Salvador - Finca La Reforma - SL28 Natural - 250g - 3.000 Ft
ÚJ arabica specialty kávé
A Finca La Reformát 1892-ben alapította Rafael Alvarez L. a Santa Ana vulkán lejtőin. Ma Hermanos Alvarez Diaz, a kávécsalád negyedik generációja a tulajdonosa. A La Reformát vörös bourbon fajtával ültetik be, és őshonos árnyékos fák alatt termesztik, ami javítja és megőrzi a talajt.
Ez az SL28 egy komplex ízvilággal rendelkező tétel, az aranyló kiwi édességével és egy frissítő gránátalma kellemes savasságával.
Tovább a termékhez...


KolSwissDecaffKoffeinmentes - Kolumbia Tolima Gaitania 250g - 3.000 Ft
ÚJ SWISS WATER eljárással koffeinmentesített
A svájci vizes koffeinmentesítési eljárás egy nagyon hatékony és nem kémiai módszer a koffein eltávolítására a kávéból, ami megőrzi a kávé ízét és tulajdonságait, aminek köszönhetően ez a kolumbiai kávé kiváló, diós és édes karaktere természetes és finom módon megmarad.
99.9%-ban koffeinmentes és 100%-ban természetes!
Tovább a termékhez...


guadelope arabicaGuadeloupe Yellow Bourbon - 250g - 3.500 Ft helyett 2.400 Ft
AKCIÓS arabica specialty kávé
Aki figyelemmel kíséri a gazdasági folyamatokat az biztos értékeli hogy különlegességek kerülnek akcióba havonta. Egy különlegesség, ritkaság a Kapucziner kínálatában egy édes bourbone fajtájú kávé, csipetnyi egzotikus gyümölcsökkel egyenesen a Karibi szigetvilágból, ahol még a kávécserjék is mosolyognak. :)
Tovább a termékhez...

myanmar arabica kave 062Myanmar Mountainee - 250g - 3.000 Ft helyett 2.400 Ft
AKCIÓS arabica specialty kávé
Myanmar (Burma), Dél-Kelet Ázsiában található Thaiföld és India között. Hegyvidéki őserdeiben őshonos növény a tea. A kávécserje bár nem őshonos, nagyon régen, az 1930-as években a skótok telepítették be. Az utóbbi 5-10 évben a fiatalok lelkesedése a specialty kávék felé fordult és évről évre jobb minőséget produkálnak. Az általunk kínált csodálatos fekvésű területen termett egy igen különleges ízvilágú arabica Catimor fajta. Testes, komplex aromájú kávé édes karamelles, édesgyökérre emlékeztető ízzel.
Tovább a termékhez...


kolumbiai szüreti arabica kave 076Kolumbiai szüreti gyümölcskávé - 250g - 3.500 Ft helyett 2.950 Ft
AKCIÓS arabica specialty kávé
Ez a fantasztikus specialty kávénk azért nagyon különleges, mert a frissen szüretelt kávé ízéből sokkal többet ad vissza, mint bármely más kávé. Ez minek köszönhető? A speciális csomagolásnak és szállításnak! A legkorszerűbb módszer, hogy a vákuumosan csomagolt kávét közvetlenül a feldolgozás és szárítás befejezése után mélyfagyasztják. Így a kávészemek tökéletesen megőrzik zamatosságukat akár éveken keresztül is. Természetesen ilyen módszerrel csak a legjobb specialty minősítésű kávékat dolgozzák fel. Ez a kávé igazi gyümölcsbomba, édes narancs ízzel és csak rád vár, hogy kipróbáld!
Tovább a termékhez...


Íbrazil santoszesített kávé - Brazil Santos - 250g - 2.800 Ft
Új, izgalmas ízesítések
Immár epres-csokoládés és mogyorós csokoládés ízesített változat is elérhető ebből a kiváló Brazil Santos kávéból. Az ízesített kávék kedvelőinek bátran ajánljuk ezeket az új, izgalmas ízesítéseket.
Tovább a termékhez...



posta csomagautomataCsomagautomata kedvezmény
Rendelj automatába mostantól CSAK 950 Ft-ért
Az MPL csomagautomatái nem csak 0-24 órás kényelmes elérhetőséget kínálnak, de mostantól kedvező áron, 950 Ft-ért választhatod ezt a szolgáltatást. Amennyiben van a közeledben, válaszd bátran és vedd fel a csomagodat, amikor te szeretnéd!