KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A Kapucziner Kávémanufaktúra 2022 februári ajánlatai

Szeretnénk a borús februárt is feldobni kiváló specialty kávéinkkal és egy különleges újdonsággal. A mostani különlegességünk Nicaraguából érkezett és 2. helyezést ért el a Cup Of Excellence megmérettetésben, nagyon magas, 90.75-es pontszámmal. Termelője az a Samuel Zavala, akit a szakmában úgy emlegetnek, mint az egyik leginnovatívabb fiatal farmer. Samuel 2021-ben felért eddigi pályafutása csúcsára, mert 2 tételével is holtversenyben 2. helyet ért el a COE megmérettetésein. Ezt a tételt elsőként hírlevél olvasóinak kínáljuk. Aki pedig tájékozódik a Cup Of Excellence licitáláson elnyert kávék árairól, azt is észre fogja venni, hogy mennyire barátságos áron kínáljuk ezt a különlegességet. Ezt most biztosan nem érdemes kihagynod!

Nicaragua Maracaturra 250gNicaragua - Maracaturra - Farm La Picona
ÚJ arabica specialty kávé - COE II. helyezett - 90.75 pont
Igazi különlegesség a kínálatunkban Nicaraguából ez a Cup Of Excellence 2. helyezett 90.75 pontszámmal rendelkező specialty kávé. A 7 hektárán termő, mosott eljárással feldolgozott Maracaturra cukornádas, passiógyümölcsös és karamelles ízjegyei gyengéd testet és kiegyensúlyozott italt adnak a csészében. Ne szalaszd el ezt a kiváló lehetőséget és kóstold meg te is!

250g - 4.000 Ft
Tovább a termékhez...


Grinder2Joe Frex - kézi kávéőrlő
ÚJ kávés eszköz
A frissen őrölt kávé különleges ízét bármikor megtapasztalhatja a praktikus kézi kávéőrlő segítségével. A kerámia őrlőrész állítható, így ízlése szerint beállíthatja az őrlemény finomságát, a még ízletesebb kávé elkészítéséhez.

Termékadatok:
Kapacitás: 7-40 gramm
Színe: szálcsiszolt ezüst
Anyaga: rozsdamentes acél
1db - 9.900 Ft
Tovább a termékhez...


Örömmel jelentjük, hogy a Kapucziner Kávémanufaktúra elnyerte a 2021 Legkedveltebb Kávépörkölője díjat a www.kavekorzo.hu közönség szavazásán. 2021 Legkedveltebb kávéja pedig a Kapucziner Kolumbiai Szüreti Gyümölcskávé a www.kavekorzo.hu közönség szavazásán.

kapucziner kupak
Köszönjük szépen szavazataitokat!!!


el salvador san lucasEl Salvador - San Lucas - Sarchimor
AKCIÓS arabica specialty kávé
El Salvadorból érkezett a Hernandez család farmjáról ez a Sarchimor fajtájú mosott arabica kávé. El Salvador Közép-Amerikában található, a világ talán legízgazdagabb kávéi teremnek ezen a vidéken. A leghíresebb kávé szakértők szerint is Santa Ana Vulkán régió kimagaslóan El Salvador legjobb kávé termelő régiója. Rene Hernandez a San Lucas farm gazdája, új ültetésben termeli ezt a Sarchimor fajtát, amelyet kizárólag kézzel szedtek. A család saját feldolgozó üzemében mosott eljárással dolgozták fel, természetes úton. Specialty minősítés szerint 85 pontos kávé. Ízvilága édes, csokoládés valamint trópusi gyümölcs ízjegyeket mutat.

250g - 2.400 Ft helyett 2.000 Ft
Tovább a termékhez

zanzibar utengule kave 054Kenya - AA Plus Kiamania
AKCIÓS arabica specialty kávé
Ez egy AA Kiváló minőségű mosott microlot a Kiamaina nedves üzemből. Ez a kávé hagyományos, teljesen mosott eljáráson ment keresztül. Nyeri megyében hűvös hőmérséklet és termékeny középső hegyvidék található, az Aberdare (Nyandarua) vonulat keleti bázisa között, amely a Nagy Rift-völgy keleti végének része, és a Mount Kenya nyugati lejtői között fekszik. A termékeny talaj, a szezonális csapadék és a nagy magasság kombinációja ideális klímát biztosít a magas savtartalmú, teljes testű és érett gyümölcsízű kávé számára. A legtöbb nyeri kávé lassan fejlődik és érik, kemény babot és összetett csésze élményt eredményezve, így a Kapucziner kávérajongóinak is érdemes megkóstolnia.

250g - 3.000 Ft helyett 2.400 Ft
Tovább a termékhez...

Dzsezva 3Dzsezva török kávéfőző - 150ml
Ajánlott kávés eszköz
Török kávé főzésére alkalmas Dzsezva (ibrik, cezve) rézedény.
Kiváló török kávé főzhető vele otthon, vagy akár a szabadban, nyílt tűzön is.
Űrtartalma: 150ml
Anyaga: réz
Tömege: 130g

1db - 3.800 Ft
Tovább a termékhez...