KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Az EspressoShop.hu májusi akciói

ILLY, ARABICA SELECTION BRAZIL SZEMES KÁVÉ, 250 GR

Kóstolja meg az illy keveréket alkotó Arabica kávékat szólóban! Május 30-ig az illy blend leghangsúlyosabb brazil szemes kávéja 4120 Ft helyett CSAK 3 490 Ft! Érdemes bespájzolni!

illy brazilA klasszikus illy kávékeveréket 9 nemes Arabica kávé alkotja. Közülük 6 szólóban, Single Origin, azaz egy termő területről származó kávéként is élvezhető volt, de csak illy IperEspresso kapszulás formában. A keverék 3 szólistája (Guatemala, Brazil, Etióp) szemes formában is kapható időszakosan. Az illy MonoArabica kávék származási helyük karakterjegyeit hordozzák: a más klíma, talaj, magasság, csapadék, napfény és művelési mód különböző aromaprofilt eredményez. Fedezze fel az illy kávészimfónia szóló tagjait csészéjében külön-külön is!

Az Arabica Selection Brazíliát intenzív aroma, erőteljes pörkölés, mégis lágy testesség, kellemes karamellás íz jellemzi. A klasszikus illy blend leghangsúlyosabb tagja, ebből van a legtöbb a keverékben. A brazíliai Cerrado Mineiro területről származik. Igazi trópusi szavanna, gazdag biodiverzitással, eső és száraz időszakok periódusos változásával. Ideális kávétermő hely.

MONA HATOUM ILLY ART COLLECTION AJÁNDÉK DESIGN KÁVÉVAL

❤️ 1 doboz Mona Hatoum design dobozos darált illy kávét küldünk minden Mona Hatoum illy Art Collection szett mellé ajándékba!

mona hatoumGyönyörködjön a Kelet geometrikus formáiban Mona Hatoum illy Art Collection csészéin! A kollekciót a keffiyeh, a stilizált olíva és halászháló motívumokkal díszített arab fejkendő ihlette.

A palesztin családba, Beirutban született Mona Hatoum 1975-ben, a libanoni polgárháború kitörésekor költözött Londonba. A 80-90-es években alapozta meg művészeti karrierjét videó munkákkal, installációkkal, szobrokkal. Szeret a szemlélőt meghökkentő ellentmondás-párokkal játszani, mint a vágy és az iszonyodás, vagy a félelem és elragadtatás.

Az illy által 1992-ben létrehozott és folyamatosan megújuló, neves művészek terveit csészéin és kávésdobozain bemutató illy Art Collection-ről bővebben itt olvashat.
A kollekciók limitált kiadásúak, kis szériában készülnek, és különösen értékessé teszi őket, hogy nem adják ki újra, bármilyen népszerű is egy kollekció, így ma már gyűjtők vadásszák őket. A csészék sorszámozottak, alul a művész szignójával vannak ellátva, és gyönyörű díszdobozban érkeznek.