A Kapucziner Kávémanufaktúra júniusi ajánlatai

Nyomtatás
"Kávé nélkül lehet élni, de nem érdemes", mondja a régi mondás. Nekünk ilyenkor rögtön felmerül a gondolat, hogy vajon milyen kávé nélkül? A mi korosztályunk még szerencsére megérhette, hogy nagyon sok fajta, különböző származási helyű, különböző feldolgozású és pörkölésű kávéból válogathatunk és ezt érdemes kihasználni.

A Kapucziner kézműves kávépörkölő az elsők között kezdte meg Magyarországon a specialty minőségű kávék pörkölését és mindig is az egyik legfontosabb célunknak tartottuk, hogy széles választékot tartsunk, hogy abból mindenki kedvére válogathasson, illetve megtalálja az ő ízlésének leginkább megfelelőt. Gyümölcsös afrikai, csokoládés Dél-Amerikai, vagy különleges Jamaicai? Nálunk mindegyiket megtaláljátok és soha nem maradnak el az újdonságok sem, hogy minden hónapban szolgáljunk, valami izgalmassal is. Válogassatok bátran!

Jó kávézást kívánunk!

Nicaragua La BendicionUganda - Binyiny - Red Honey
ÚJ arabica specialty kávé
Uganda keleti részén fekszik Binyinyi városa 1.900 méteres magasságban, amely a Mount Elgon nemzeti parkban található nagyjából 140 km-re a Viktória tótól. A nemzeti park 1.279 négyzetkilométeren terül el és átnyúlik egészen Kenyáig, nevét pedig az Elgon vulkánról kapta amely 4.321 méterre magasodik. A vulkáni talaj és a hely klímája a gazdag vegetáció és állatvilág részeként kitűnő termesztési helye a kávénak is, nem véletlen, hogy ezt a kiváló specialty tétel is rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkezik. Csodálatos csészeprofilja van, zöld tea és egres jegyekkel, amelyeket édes kakaós lecsengéssel árnyal. Kóstold meg te is!

250g - 4.000 Ft
Tovább a termékhez...

Grinder2Kézi kávé őrlő malom
Kávés eszközök
A frissen őrölt kávé különleges ízét bármikor megtapasztalhatja a praktikus kézi kávéőrlő segítségével. A kerámia őrlőrész állítható, így ízlése szerint beállíthatja az őrlemény finomságát, a még ízletesebb kávé elkészítéséhez. Könnyen kezelhető, szállítható és nem igényel energiaforrást, így bármikor magával viheti és élvezheti a frissen őrölt kávé aromáját.

9.900 Ft
Tovább a termékhez...

Honduras Las Cabanas arabica kave 021Honduras - Las Cabanas
AKCIÓS arabica specialty kávé
Honduras területe az európaiak megjelenése előtt a maja birodalom része volt. A Karib-tenger és Csendes-óceán is mossa az ország partjait, legmagasabb hegyei pedig 2800 méteresek. Ez az 1.700 méter magasságban termesztett 85 pontos specialty kávé biztosan elkényezteti az ízlelőbimbókat. A Hondurasi legkiválóbb termőterületek egyikéről érkezik, fantasztikus ízvilággal, amit francia Merlot boros barrique hordóban való érleléssel fokoztak a maximumra.

250g - 4.000 Ft helyett 3.000 Ft
Tovább a termékhez...

Panama Camiseta Estate KapuczinerPanama - SHB Boquete Finca El Salto
AKCIÓS arabica specialty kávé
A kávé Laura és Carlos E. Suárez gazdaságából származik. A gazdaság a Bajo Boquete régióban, El Salto településen található, mintegy 1500 méteres tengerszint feletti magasságban. A Catuaí fajtát túlnyomórészt itt termesztik, különösen szép citromsavval rendelkezik, ezért a neve is. Ez a legkisebb gazdaság, de mindig meglepő kiemelkedő termelésével. A Panamai kávékhoz híven, ebben a tételben sem csalódunk, hiszen kiváló minőséget és kellemes ízvilágot hoz el nekünk. Csésze profilja lágy és krémes testű, diós utóízű, enyhe mézes aromákkal.

250g - 3.000 Ft helyett 2.400 Ft
Tovább a termékhez...

Kolumbia TabiKolumbia - Finca San Gabriel - Tabi
AKCIÓS arabica specialty kávé
A Tabi a Typica, a Bourbon és a Timor Hybrid keresztezésével nyert fajta. Az egyik legfontosabb tulajdonsága a kávérozsdával szembeni ellenálló képessége, de megmutatja a Bourbon és Typica szüleinek jó csészeminőségi tulajdonságait is és egy nagyon kellemes ízvilágot eredményez a csészében kellemesen csokoládés körte és szilva jegyekkel.

250g - 4.000 Ft helyett 3.200 Ft
Tovább a termékhez...

TesztelokKávé tesztelőket keresünk
Jelentkezz Te is!
Szeretnénk vásárlóink közül egy kis tesztelő csapatot létrehozni. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik szívesen készítenek italokat világos pörkölésű kávéból.
A kiválasztott csapattagok a rendelésük mellé 250 gramm kávét kapnak a teszteléshez. Kérésünk csupán annyi, hogy írjátok meg az elkészítés módját, milyen ízjegyeket éreztek, illetve milyen tapasztalataik voltak összességében.
Várjuk a jelentkezőket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

kavecserje 02 02A kávé családfája
Nézd meg Te is!
Tudtad, hogy a kávénak is van családfája. Most Te is megnézheted, hogy melyik fajta, milyen ághoz tartozik és melyek a legközelebbi rokonok.
Tovább...