KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Nacsa Olivér és Harsányi Levente is imádja a kávét

harsányi levente latte art alkotásaiNacsa Olivér és Harsányi Levente is belevetette magát a habokba. S ehhez a mutatványhoz nem is használtak mást, csak csokiszirupot, kakaóport és rajzoló kanalat. Mindketten szeretik a kávét, s hogy ezt megmutassák, egy habrajzos villámkiállításon vettek részt.

"A kávé nálam mindig rituálé. Mediterrán típusú ember vagyok, ehhez az életmódhoz tartoznak a kávézók is. Ez a hangulat mindig is elragadott és így a kávét is nagyon szeretem, mértékkel: napi egyet iszom csak. A kávékülönlegességeket és a habos kávékat is kedvelem, hiszen már maga a hab is megmutatja, hogy milyen minőségűt fogyasztunk. Nem otthon iszom a kávét, hanem szeretek eljárni kávéházakba, s közben megnézem a napi sajtót" - mesélte Nacsa Olivér a STOPnak.

"Főleg tavasztól őszig van egy ilyen időszaka az életemnek, amikor ki lehet ülni napsütésben, napszemüvegben egy kávézó teraszára: klasszikus mediterrán hangulat" - mondta a humorista, aki a habrajzolásba is lelkesen belevetette magát: hattyú, Barack Obama és a Lánchíd is fellelhető volt az alkotásai között.

Harsányi Leventét a rádiózás nevelte rá a kávéra, a műsorvezető minden nap a fél hetes hírek után ezzel folytatja a napot.

"A kávézási szokásaimat Olaszországban próbálom tökéletesíteni, fejleszteni. Mindig elmegyek az El Grecoba, ahol Liszt Ferenc is kávézott. Így mikor kimegyünk, ebben a hangulatban képzelem el magam. A kávé számomra egy pici tejjel meglazított, másfél cukorral fogyasztott, frissítő üdítőt jelent. Ahol lehet, megpróbálom kérni a helyi különlegességeket. Otthon van egy kávégépem és azzal is szoktam szórakozni: az elsajátított módszerekkel készítek tejhabot és már különböző nonfiguratív jelképeket is tudok rajzolni a tetejére. Vettem csokiszirupot és kakaóport is, úgyhogy rajta vagyunk a szeren - mosolygott a rádiós műsorvezető.

Forrás: Stop