EspressoShop.hu – Új bolt, új prémium kávé- és teamárkák, 30 %-os black friday akció!

Nyomtatás

A 15 éve működő, ismét megújuló EspressoShop.hu új olasz kávémárkákkal, teákkal már tégla boltjában is várja vásárlóit Óbudán! A boltban kóstolható, személyesen vásárolható a webshop sok finom olasz kávéja, a Cellini, MOAK, illy szemes , darált és kapszulás formában is. ( Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 77-79. nyitva H-P: 9-17, adventi hétvégéken szombat vasárnap is!)
Az üzletbe kérheti webshopos rendelését személyes átvételre is.

 

EspressoShop uzlet

30 % NYITÁSI ÉS BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY!

A nyitási akcióban a szicíliai MOAK Stella 80 % Arabica 20 % Robusta 1 kg-s keveréke 30 % kedvezménnyel, mindössze 9680 Ft! Az olasz mesterhármast 15 % kedvezményes kávécsomagokba is rendeztük, és november 21-től 25ig még további 30 %-os Black Friday akciókkal élhet ezekre a finomságokra:

Prémium, illatos teákból is széles  választékunk van, a francia teakirály Dammann pompás, karácsonyi szezonra külön készülő teái és adventi tea kalendáriuma mellett újdonságunk a JUST T bio teák.

Adventi teanaptar hirlevel

Természetesen ingyenesen kóstolni is lehet, és minden betérő vásárlónkat 1000 Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg! Vendéglátós partnereinket és érdeklődőket is szeretettel várunk kóstolóra. Az év fő ajándékozási szezonjában is érdemes körülnéznie a sokféle kávés- teás kiegészítő , csészekollekciók, gépek között a design Alessi, indukciós tűzhelyre is jó kotyogóitól az illy kapszulás és a Melitta szemes darálós gépekig! A kávék, teák mellett olyan új, vagy egyenesen úttörő italkategóriák legjobbjai is megtalálhatók mint a tej-helyettesítő DRYK barista borsó- és zab ital, valamint a #drinkdifferent jegyében a JNPR alkohol nélkül készülő párlatok, melyekkel tökéletes koktélok készíthetők.

Az EspressoShop.hu választékának bővítéséhez kávészakértőink rengeteg olasz kávét teszteltek. Nemcsak azért választottuk A MOAK és Cellini kávékat az illy mellé, mert minőségben felveszik a versenyt, hanem mert feltörekvő márkaként extrán odafigyelnek a fenntarthatóságra is. Mindegyik kávé kapható a klasszikus szemes és darált  mellett a kapszulánál sokkal fenntarthatóbb, népszerű ESE POD-os kávépárnás kiszerelésben is: MOAK Jazz 100% Arabica, és Cellini Prestigio 100% Arabica POD. A Cellini pod teljes egészében komposztálható.

CELLINI, A KORTÁRS OLASZ KÁVÉ

cellini kavekrem frescopiacere 2

Kortárs, mert az 1946 óta létező észak-olasz, genovai hagyományokból indul ki, de folyamatosan vizsgálja a kávéfogyasztókat és a trendeket, hogy fejlessze a kávékultúrát, és a legjobb kávékat kínálja. A Cellini mantrája a minőség, ami állandó ízt jelent a csészében köszönhetően a szigorú nyerskávé válogatásnak, a pörkölés előtti keverésnek, és a lassú pörkölésnek. A választékban szerepel a 100 % Arabica, és 80/20 %-os Arabica-Robusta keverékek mellett, a trendeknek megfelelően két Specialty kávékeverék is. Az ESPLORATORE és a RIVOLUZIONARIO specialty kávék jellemzője az erőteljesebb savasság és komplexebb aroma. Most párosban 15 %-os csomagban elérhetők.

MOAK: SZICÍLIA BÜSZKESÉGE 1967 ÓTA

MOAK Stella csesze
A MOAK szó a moka anagrammája, de a márka szülővárosának ősi arab neve, a csodás Modica is ihlette. A dél-olasz eredet azonban nem azt jelenti, hogy egy nagyon erősre pörkölt durva robustás kávé érkezik a csészénkbe! A MOAK Ambrosia 100% Arabica keveréke a legjobbak között van. A MOAK is elindult a globális piacon, már több mint 50 országban ihatunk MOAK kávét.

A csúcsminőségű termékek és a fenntarthatóság a cég filozófiájának középpontjában áll. Mindezt jól kiegészíti a MOAK kávéscsészékből, logóból is sugárzó összetéveszthetetlen olasz design tudatosság. A MOAK vonzó, garantáltan az utcai vizuális zajban is szembeötlő emblémáját a holland-olasz sztár dizájner, Bob Noorda modernizálta, aki megőrizte az eredeti logó folytonosságát, mégis kortárs módon emeli ki a márkát a többi közül. Próbálja ki a MOAK kávét kedvezményes kávécsomagjainkban!

ESPRESSO KLUB: 7 % ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNY A TÖRZSVEVŐKNEK !

És hogy miért éri meg az EspressoShop.hu-n vásárolni máskor is? Már az első, egyszeri legalább 15ezer Ft-os vásárlással Espresso Klub törzsvásárlói rendszerünk tagja lesz, klubtagunkként 7% kedvezményt kap minden nem akciós termékünkre! Egyéb időszaki különleges ajándékokat is kínálunk klubtagjainknak,  és csomagja pikkpakk, akár másnapra megérkezik érintésmentes futáros vagy csomagpontos kézbesítéssel, vagy üzletünkbe!

Nézzen körül az olasz kávé, tea, és a design birodalmában!

Hiszen, ha kávé van, minden van!

EspressoShop illy Cellini MOAK logok