Menu

Kávékereső és kávézókereső - kávébarátok hasznos adatbázisa

  • Kategória: Kávé
  • Találatok: 22739

kávébab szív Tisztelt Kávébarátok!
Végleges stádiumába ért a korábban már beharangozott
kávékereső és kávézókereső fejlesztése. Arra szeretnénk bíztatni látogatóinkat és olvasóinkat, hogy vegyenek részt az adatbázis bővítésében, hogy ezzel is elősegítsük a hazai kávézási kúltúra fejlődését.

Röviden szeretnénk bemutatni a fentebb említett szolgáltatásokat:

kávékereső Kávékereső

A Kávékereső létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan átfogó kávés adatbázis jöjjön létre, amit mindenki bővíthet, véleményezhet, pontozhat, illetve a megadott kritériumok alapján kereshet benne. Helyes használatával szinte minden fontos információhoz hozzá lehet jutni a keresett kávéval kapcsolatban. Nem talált meg egy Ön által jól ismert kávét az adatbázisban? Az Új kávé hozzáadása gombra kattintva Ön is felviheti. Köszönjük, hogy az adatbázis bővítésével segíti munkánkat!

A Kávékereső használata:

-Segítségével könnyen eligazodhat a kávék rengetegében. A beállítások kiválasztásával ajánlatot kérhet az Önnek leginkább megfelelő kávéra, illetve lehetőség van az Ön által ismert kávé hozzáadására, saját pontozására és értékelésére is (regisztráció szükséges!).
Kereséskor egyszerűen válassza ki a kívánt márkát, azt hogy podos vagy szemeskávét keres, illetve beírt szöveg szerint is kereshet. A kapott eredményben láthatja a kávé nevét és a kapott átlagpontszámait. A kávé nevére kattintva Ön is pontozhatja az adott kávét, írhat róla szöveges értékelést, illetve elolvashatja a tesztjét (amennyiben szerepelt már tesztjeinkben).

kávézókereső

Kávézókereső

A Kávézókereső létrehozásával az volt a célunk, hogy egy olyan átfogó kávézó adatbázis jöjjön létre, amit mindenki bővíthet, véleményezhet, illetve a megadott kritériumok alapján kereshet benne. Helyes használatával szinte minden fontos információhoz hozzá lehet jutni a keresett kávézóval kapcsolatban. Nem talált meg egy Ön által jól ismert kávézót az adatbázisban, esetleg Ön egy kávézó tulajdonosa? Az Új kávézó hozzáadása gombra kattintva Ön is felviheti. Köszönjük, hogy az adatbázis bővítésével segíti munkánkat!

A Kávézókereső használata :

-Segítségével könnyen találhat egy kávézót a keresett településen. A beállítások kiválasztásával ajánlatot kérhet az Önnek leginkább megfelelő kávézóra, illetve lehetőség van az Ön által ismert kávézó hozzáadására, és értékelésére is (regisztráció szükséges!).
Kereséskor egyszerűen válassza ki a kívánt márkát, és azt hogy mely településen keres, illetve azokat a szolgáltatásokat amik az Ön számára fontosak. A kapott eredményben láthatja a kávézó összes fontos adatát és a kávézóról készült fényképeket, véleményeket . Ön is írhat róla szöveges értékelést, illetve elolvashatja a tesztjét (amennyiben a kávézó szerepelt már tesztjeinkben).

Üdvözlettel: Kávékorzó csapat!

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe