KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Nespresso- De’Longhi Lattissima Premium

Nespresso- De’Longhi Lattissima Premium

A Nespresso bemutatja a sikeres Lattissima kávégépcsalád új prémium modelljét, amely egyszerre elegáns és környezettudatos.
A csúcsminőségű adagolt kávék úttörője és világszerte piacvezető vállalata, a Nespresso, hazánkban is bemutatja a Lattissima Premium kávégépet, a Nespresso-De’Longhi Lattissima kávégépcsalád új modelljét.

2007-ben a Nespresso Lattissima gépcsalád sikerrel debütált Magyarországon, hogy kielégítse a tejet tartalmazó kávéreceptek gyors és egyszerű elkészítésére alkalmas kávégépek iránti növekvő keresletet. A Lattissima Premium kávégép segítségével a kávészakértők akár egy gombnyomással, könnyedén és gyorsan elkészíthetnek pl. egy kiváló minőségű cappuccino-t tökéletes tejhabbal.

A Lattissima Premium készülékkel a kávégépcsalád egy olyan csúcsmodellel bővült, amely különlegesen felhasználóbarát, és számtalan kiegészítő funkcióval, többek között környezetbarát, energiatakarékos üzemmóddal tűnik ki a többi készülék közül.
Innováció a kávézás felejthetetlen pillanataiért

Az új Lattissima Premium elegáns külsejét a csiszolt alumíniumból készült háznak köszönheti. A könnyű kezelést a praktikus, háttérvilágítással ellátott kezelőgombok biztosítják.

Az érintésre működő funkciók segítségével a kávé szerelmesei nemcsak tökéletes
espresso-t, hosszúkávét, cappuccino-t vagy Latte Macchiato kávét készíthetnek gyorsan és könnyedén, hanem más, forró tejjel készülő recepteket is megalkothatnak, mindössze egyetlen gombnyomással.

A Lattissima Premium modellen olyan kijelzők is találhatók, amelyek figyelmeztetik a kávé szerelmeseit, ha a víztartály kiürült, ha megtelt a kapszulatartó, vagy ha a gépet vízkőmentesíteni kell.

Elkötelezettség a tartósság és a környezettudatosság iránt

A Lattissima Premium az első olyan Nespresso kávégép, amely beépített kikapcsoló funkcióval rendelkezik. Ez fél óra, ill. két óra elteltével majdnem teljesen áramtalanítja a gépet.

A Nespresso ezzel a készülékkel újabb lépést tett annak érdekében, hogy megvalósítsa hosszú távú üzleti stratégiáját.
A Nespresso Lattissima Premium kávégép 2010. márciusától kapható 134 490.- forintos áron a Nespresso üzleteiben és az elektronikai szakáruházakban.

Forrás : Élelmiszer.hu