Olasz kávézólánc Magyarországon keresi franchise-partnereit

Nyomtatás
altOlasz kávézólánc Magyarországon keresi franchise-partnereit

Az Olaszországból származó C House Coffee Shop franchise hálózat nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Mester franchise-partnerét keresi többek között hazánkban is - írja a Franchiseportál.
Az olasz koncepció jelenleg 14 kávézóval rendelkezik, azonban 2010 januárjában bejelentették, hogy együttműködési egyezményt kötött a Közel-Keleten nagy népszerűségnek örvendő Nicolas Jebran divatházzal. Az elkövetkezendő 15 évre megkötött szerződés a kettős márkanévvel fémjelzett étterem, kávézó és koktél bár Közel-Keleten való terjeszkedését hivatott elősegíteni.

A hálózat tulajdonosai a kényelemre és az eleganciára fektetik a hangsúlyt. Nagy jelentősége van a fényeknek a kávézón belül, ennek változtatásával érik el a kívánt hangulatot. Egy kávézó beindítása 200 000 eurótól lehetséges, erre jön még a 45 000 eurós mester franchise-díj. Az olasz egységeket havi átlagban 30 000 vendég látogatja. Egy üzlethelyiség átlagos mérete 120 nm körül van, ehhez jó esetben terasz is társul.

Az egységgel kapcsolatos további követelmények közé tartozik, hogy az utcai kirakat minél nagyobb legyen, a hely körül nagy legyen a gyalogosforgalom, és az üzlet lehetőleg sarok helyiség legyen. Legmegfelelőbbek a forgalmas városnegyedek és a bevásárlóközpontok.
Az eredeti, olasz kávé mellett, ínyenc kézzel készített szendvicsekkel (beleértve a panini, focaccie és piadine), hagyományos tésztákkal, salátákkal, friss ropogós olasz sütemény különlegességekkel várják vendégeiket.

Forrás : Vendég&Hotel online