KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Mosoda és kávéház egyben: szinglikre hajtanak a németek

Mosoda és kávéház egyben: szinglikre hajtanak a németek

A Henkel és a Bosch együttműködésében megnyílt az első kávézóval egybenyitott mosoda Münchenben.

A Henkel és a Bosch együttműködésében megnyílt Münchenben az első innovatív mosoda, mely ízletes kávévariációkkal, finom harapnivalóval, olvasnivalóval és internet elérhetőséggel várja, a ruháikat tisztítani vágyó fiatalokat. Az innovatív Wash&Coffee mosoda modern környezetben várja a bajor főváros fiataljait, akik egy csésze fekete mellett hasznos útmutatásokat is kapnak a ruhák megfelelő tisztításával kapcsolatosan.

A Henkel felmérése szerint Münchenben átlagon felüli a szinglik és a tanulók aránya a teljes lakosságon belül. A nagybetűs életbe frissen belépők közül azonban sokaknak jelent kihívást az önellátás. A legtöbb fiatal még csak ekkor fedezi fel a mosás rejtelmeit, beleértve az anyagok kezelésének módját, vagy egy mosógép működtetését. A Wash&Coffe névre keresztelt hangulatos mosoda ezeket a fiataloknak kívánja segíteni szakmai tudásával, miközben élménydússá is teszi ezt a kötelező házimunkát.

Amíg a mosógépek dolgoznak, vagy a ruhák száradnak, a várakozás is kellemesen telik. A vendégek magazinokat olvashatnak, zenét hallgathatnak, vagy a vezeték nélküli hálózaton keresztül internetezhetnek. A hely valódi különlegessége azonban a kellemes kávézás lehetősége, így a fiatalok, az akár másfél-két órán át tartó mosóprogram alatt jóízűen beszélgethetnek egy csésze fekete mellett. A Wash&Coffe mosoda belső kialakítása is hozzájárul a hangulatos mosáshoz: a hely minimál stílusa és rendhagyó bútorzata design szempontjából is figyelemre méltó.

Forrás : Ingatlanmenedzser