KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Praktikus, környezetbarát papírpoharak az Il Moretto kínálatában

papírpoharak kávéhoz és forró italokhozAz Il Moretto Kávé Kis és Nagykereskedés már meglévő és leendő partnerei figyelmébe ajánlja olasz importból származó papírpoharait,- a hozzájuk tartozó tetővel, melyek környezetbarát alapanyaguk miatt egyre népszerűbbek nem csupán a vendéglátóipari végfelhasználók körében, hanem irodákban, munkahelyeken is.
A kávé és egyéb forró italok piacán dinamikus növekedés várható ezen termékek tekintetében, mivel a mai rohanó világban egyre népszerűbb,hogy a vendégek magukkal viszik kávéjukat és nem a vendéglátóhelyeken vagy élelmiszerboltokban fogyasztják el.

A papírpoharak árát növeli, ha valaki saját emblémával szeretné azokat ellátni, így egy általános kávé designt választottunk poharaikhoz, melyben bárki forgalmazhatja saját termékét. Fontos, hogy poharainkat füles kivitelben forgalmazzuk, így még praktikusabbak, mint a piacon kapható többi termék. Vásárlóinkat kis és nagykereskedelmi tételben egyaránt kiszolgáljuk.

Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel.:+36 72 782-001, +36 30 279 6791, +36 30 690 8586,
skype: il.moretto