


Igazi törökös kávé készült, a töménytelen eszpresszó mellet, így aki nem ismerte volna, annak Sanyi tartott egy autentikus bemutatót, melyhez természetesen elővarázsolt egy kis gázégőt, a hozzá tartozó törökös készlettel. Mellette szintén a táskák egyikéből whiskey különlegességek teremtek az asztalon, így a hozott anyaggal együtt többféle különlegességet sikerült megízleni.
Elkészítette a londoni világbajnokságon is bemutatott kreatív céklás csodáját az Aftersix-et (a recept megtalálható oldalunkon), amely valóban elképesztően jó volt, különleges, és meglepő ízekkel ajándékozta meg a kóstolót. Aki teheti kóstolja meg, megéri!


Persze ő is készült egy kis meglepetéssel, és a hűtőtáskából előkerült a mascarpónés, szilvakrémes, rozmaringos pohárkrém mintegy desszert gyanánt. Azt kell mondjam, hogy annak ellenére, hogy a pizzából már mindenki degeszre ette magát, nem volt olyan aki be ne küldött volna egyet, ebből a finomságból is. Ha valaki kíváncsi rá, megkóstolhatja a Dining Guide fesztiválon, ahol Lorien is főzni fog.
Úgy gondolom, hogy újból nagyszerűre sikeredett a találkozó, és hihetetlenül jó dolog volt találkozni és beszélgetni egymással. Végre megismerhettük Lorient és Böbét is, és Tóth Sándorral is sokan most találkoztak először élőben :) . Nagyon jó kis társaság kovácsolódott össze. Remélhetőleg ha odafent is úgy akarják lesz folytatás, mivel már a helyszínen is megbeszéltünk újabb időpontokat. Mielőtt még elfeledném ezúton köszönöm Luiginek és Vikinek a szíves vendéglátást, és a többieknek pedig, hogy eljöttek és jelenlétükkel emelték az est fényét.
A buliról készült további képek itt megtekinthetők!
A Sanyi által szállóigévé lett köszönéssel zárnám soraimat: „A nap süssön rátok, és vigyázzatok a bőrötökre!”