KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Keverj ha tudsz! A Kapucziner Kávémanufaktúra és a Kávékorzó közös játéka.

kapucziner kávémanufaktúraÉrdekes játékra invitáljuk kedves tagjainkat. A Kávékorzó csapat rengeteg féle kávékeveréket kóstolt már meg, mióta az oldal megalakult. Egyesek jobban, mások kevésbé ízlettek, és tetszettek a tesztelőknek. A „gyári” blendek is többféle kávébab keverékéből készülnek, hogy az egyes babok ízjegyei kellemes formában kiegészítsék egymást, egy harmonikusabb, és izgalmasabb végeredményt érdekében.
kávészemekMost itt az idő, hogy kedves tagjaink kipróbálják magukat, és megalkossák a számukra tökéletes kávékeveréket. Azok a Kávékorzó tagok akik regisztráltak oldalunkon, most különleges, 30%-os különleges engedménnyel vásárolhatnak október 15-ig a Kapucziner Kávémanufaktúra single origin kávéfajtáiból, hogy megalkossák saját blendjüket.

A teendő csupán annyi, hogy a rendeléskor írja be, hogy Kávékorzó tag. Ezután kérjük ossza meg mindenki a számára legjobban eltalált variációt, és jellemezze azt fórumunkon november 15-ig.

A játékban résztvevők között 10x250gramm  Kapucziner Specialitást sorsol ki a Kapucziner Kávémanufaktúra. A nyertesekről mi is beszámolunk, illetve mindenki megnézheti a beküldött belendek összetételeit a fórumon, és a szimpatikus összeállításokat ki is próbálhatja.

Kapucziner Webshop

Itt oszthatja meg mindenki saját blendének összetételét