Indul a Gramm Prix - amatőr latte art verseny

Nyomtatás
amatőr latte art versenyKedves Vendégeink, Baristák, Kávészeretők ! Szeretnénk elindítani egy havonta ismétlődő AMATŐR LATTE ART versenyt (Gramm Prix).
Minden hónapban előre meghatározott motívum töltésére kell felkészülni. Az elkészített cappuccinot egy 3 tagú zsűri értékeli. A zsűri tagjait a nézők közül sorsoljuk ki. Így igazából a mindennapi fogyasztóink értékelik az elkészült italokat.

...
VERSENYFELADATOK: Egyszerre 2 versenyző verseng, 2-2 megegyező cappuccinot készítenek.

ÉRTÉKELÉS SZEMPONTJAI: A minták harmóniája, mérete és elhelyezése a csészében. Fontos, hogy a két ital mintája megegyező legyen.

VERSENYFOLYAMAT: Minden párból egy versenyző jut tovább, majd a győztesek versenyeznek egymással, egészen addig, míg egy ember marad, aki a hónap gramm prix győztese.

ESZKÖZÖK: Minden versenyző a saját eszközeit használlhatja, (Tömörítő, tejgőzölő)

ALAPANYAG: A tejet a 8 Gramm kávézó biztosítja. (CSERPES SAJTMŰHELY 3,6)
Januárban a kávét a Tonino Lamborghini biztosítja.

VERSENY IDŐPONTJA: 2o11. január 31.
15.oo-tól indul a verseny

Helyszín:1o31, Budapest, Bokor utca 15-19 (Tonino Lamborghini logó alatt található a kávézó)

MOTÍVUM: Januárban egy SZÍV motívumot kell készíteni.

JELENTKEZÉS: Akkor számít érvényesnek, ha egy üzenetben visszaigazoljátok a Gramm kavézónak, hogy szeretnétek versenybe szállni. Kérjük feltüntetni: VERSENYZŐ, vagy NÉZŐ kategória. Sajnos korlátozott a létszám a hely adottságainak köszönhetően.

A helyszínen készült italokat a résztvevők a ház ajándékaként elfogyaszthatják. Természetesen a verseny ideje alatt mindenki vendégünk egy kávéra.