KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Megérkezett a Nespresso új kávégépe, a Lattissima+

Megérkezett a Nespresso új kávégépe, a Lattissima+

A Nespresso legújabb kávégépe, az innovatív Lattissima+ egyetlen gombnyomásra működő tejhabosító-rendszernek köszönhetően a kávégép nem csak espresso-t készít, hanem a tejes kávékülönlegességek kedvelői is számtalan receptet próbálhatnak ki.

A Nespresso cég közleménye szerint a Lattissima innovatív és modern gőzölési technológiájának köszönhetően optimális hőmérsékletű, állagú és sűrűségű tejhabot alkot.

Továbbá a Lattissima melegítőrendszere kevesebb, mint egy perc alatt felmelegíti a készüléket, ezen kívül a kávégép automatikus kikapcsoló funkciójának és optimalizált energiafogyasztásának köszönhetően energiatakarékos választás.

A Lattissima víztartálya könnyen hozzáférhető, tejtartója pedig egyszerűen kezelhető, hűtőbe is helyezhető, így a kávégép használata rendkívül kényelmes. A praktikus kialakítású, egyszerűen használható és kis karbantartási igényű Lattissima intuitív módon szabályozza a tejhab mennyiségét, a készülék pedig egy gombnyomással megtisztítható, ami megkönnyíti az elfoglalt tulajdonosok életét. Emellett az elcsúsztatható csepegtetőtálcának köszönhetően a Lattissima bármilyen méretű csészéhez – bögréhez vagy macchiato pohárhoz is –használható.

A Lattissima négy színben kapható: hófehér, jégezüst, szenvedélyes vörös és éjkék színekben. A gép szeptember végétől lesz kapható Magyarországon bruttó 84 990 Ft-tól.

Forrás : WEB