Casadio Cremina divatos szinekben

Nyomtatás
casadio creminaA divatos megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetett a Cremina gyártója. Immáron a fehéren kívül elérhetőek a színes változatok is: sárga, piros, és fekete színekben.

A Kávékorzó Magazin korábbi bemutatójában már volt szó a készülék széles körű felhasználási lehetőségeiről, hogy nagyon jó minőségű tejhab készíthető vele Cappuccino-hoz, illetve gőzölési képességét kihasználva tökéletes forró kakaó, forró tea, forró leves, és egyéb forró italok elkészítéséhez is.

Mivel a Cremina olyan hőmérsékletű gőzt képes fejleszteni ami pillanatok alatt forró vizet termel, elérhetővé vált a különféle porokból készült Instant italok elkészítése, külön víz- illetve tejforralás nélkül. A legújabb fejlesztés ezen a vonalon a diabetikus cappuccino amely eleve tartalmazza a megfelelő mennyiségű kávét, csak a Cremina által felforrósított víz, vagy tej hozzáadása szükséges.

Diabetikus Cappuccino
diabetikus cappuccinodiabetikus kapucsínóA Diabetikus Cappuccino termékünk fő vonzereje, hogy a piacon ez az első, valóban diabetikus készítmény; összetétele megfelel a diabetikus megnevezés minden kritériumának az új törvények szerint. Rendelkezik a forgalmazáshoz szükséges engedéllyel (Ld. OÉTI engedély).  Robusta, és Arabica bio instant kávé felhasználásával készül, kakaós ízesítéssel.
Alacsony szénhidrát-, és energia tartalmú készítmény, egy adag energiatartalma csak 36 Kcal. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így a fogyókúrázók és cukorbetegek is beilleszthetik étrendjükbe, de forró tejjel általános fogyasztásra is ajánljuk.

Cukorbetegek számára megengedett szénhidrát mennyiségen belül egy adag csak 3,1g fruktózt tartalmaz így az inzulin igénye csekély, vércukorszint emelő hatása elhanyagolható.

Expolygon Kft