KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Megnyílt az 5. Starbucks Budapesten

Megnyílt az 5. Starbucks Budapesten!

Megnyitotta kapuit hazánk ötödik Starbucks kávézója a Budapest történelmi részében, a Bazilikánál. A kávéház két szinten, a megszokott kávékínálattal várja a vendégeket.

Az új üzlet stílusát a legelső Starbucks kávézó, a Seattle-i Pike Place Marketen található üzlet ihlette, belső terét heritage stílusban alakították ki, így az első kávézó kereskedelmi gyökereit tükrözi. Kopott fával, foltos betonpadlóval, fém székekkel és indusztriális ihletésű világítással őrizve meg a Starbucks-örökséget. Meghitt sarkok és közösségi asztal idézi a múlt század fordulójának kávéházi hangulatát, és kínálnak lehetőséget a Starbucks Élmény megélésére.

Mint világszerte minden Starbucks kávézó, az ötödik kerületi Hercegprímás utca 7. szám alatt található üzlet is tökéletes az otthon és a munkahely/iskola közötti, úgynevezett „harmadik hely” szerepre, ahol a vendégek kellemes hangulatban tölthetik el idejüket pihenéssel, olvasással, tanulással vagy akár munkával. A kévéző 173 négyzetméteren, 68 ülőhellyel várja vásárlóit. A Bazilikánál található üzlet Partnerei bíznak abban, hogy szerves részeivé válnak majd a helyi közösségnek, segítve annak fejlődését.

„Új kávézónk megnyitása nagy öröm számunkra, hiszen végre megtaláltuk a tökéletes helyet, hogy vendégeink a történelmi városrészben is élvezhessék a Starbucks által kínált élményt és minőséget” – mondta el Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája. „Vásárlóink velünk együtt örültek az új üzlet megnyitásának, s várták izgatottan az ünnepélyes átadás pillanatát” – tette hozzá. A megnyitást követő első héten az a vendég, aki 3 db könyvet ajándékoz a Starbucks közös könyvtárának, ajándék Tall kuponnal kérheti ingyenesen kedvenc italát. A megnyitóra az amerikai nagykövet, Eleni Tsakopoulos Kounalakis is ellátogatott, hogy a Starbucks Partnereivel együtt ünnepelje a kávézólánc magyarországi sikereit.

www.starbucks.hu