KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Megnyílt a Kávékorzó Kávészaküzlet!

Elindult a Kávékorzó webáruháza, a Kávékorzó Kávészaküzlet!


A Kávékorzó Shop, a Kávékorzó Független Kávémagazin testvéroldala. A Kávékorzó Független Kávémagazin kapcsán évek alatt kialakított kapcsolatrendszer, és a minőségi kávéfogyasztás iránti elkötelezettségünk folyománya a Shop létrejötte. A folyamatos olvasói megkeresések a termékek beszerzési lehetőségével kapcsolatban, egyértelművé tette számunkra egy minőségi kávékkal, barista eszközökkel, és a kávézásal kapcsolatos termékekkel foglalkozó online kávészaküzlet létrehozását.

Kizárólag általunk is jól ismert, és szoros kapcsolatot kialakított forgalmazók termékei találhatók meg kínálatunkban, ezzel is biztosítva vásárlóink a lehető legjobb minőséget.

A Kávékorzó portálon olvasott kávétesztek legtöbb résztvevőjét amennyiben szimpatikus, azonnal a kosarába teheti (persze csak virtuálisan), és néhány nap elteltével otthonában élvezheti egy csésze finom kávé vagy tea formájában.

Termékeink köre folyamatosan bővül, így érdemes gyakran visszalátogatni webáruházunkba. A rendszeresen nálunk vásárlók részére törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk, amit kuponkód formájában lehet felhasználni kávészaküzletünkben.

Ne maradjon le nyitási akcióinkról, amely kizárólag limitált ideig érvényes.

Akik már korábban regisztráltak a Kávékorzó Magazin oldalunkon, azok a belépési adataikatt itt is használhatják. Akik pedig a webáruházban regisztálnak, azok be tudnak lépni a Kávékorzó Magazin portálunkon is, nincs szükség újabb regisztrációra!

Kérjük segítse munkánkat, hogy jobbá, és felhasználóbaráttá tehessük szaküzletünket. Észrevételeit, illetve az esetlegesen előforduló hibákat ossza meg velünk a kapcsolati űrlapon, vagy a Kávékorzó Magazin fórumán.

Köszönjük, hogy meglátogatott bennünket, és kellemes vásárlást kívánunk!