KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kávékorzó DíjátadóKedves olvasó! A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva, idén 10. éve díjazza a kávés szakmában a „Legjobbakat”.

Ebben az évben is töretlen a fejlődés, és a fővárosi kávézók mellett, a vidéki városok is megkezdték a felzárkózást. A KÁVÉKORZÓ elsősorban a fogyasztókat igyekszik tájékoztatni és értelemszerűen számunkra, no és persze reméljük a szakemberek számára is az ő véleményük a legfontosabb.

Sajnos bármennyire is szerettük volna megrendezni a díjátadót a hagyományos formában, a korlátozó intézkedések miatt ez továbbra sem lehetséges. Mivel tudom, hogy mindenki türelmetlen az eredmények miatt, így nem húzzuk tovább az időt, és lerántjuk a leplet a végeredményről. Reméljük, hogy idén decemberben már a megszokott módon tudjuk megvalósítani a díjátadót.

Az idei év a szokásos, év végi szavazós, a fogyasztókat megszólító „versenyünket” is felülírta. A vírus, és a korlátozó intézkedések nagyon sok, a kávés szektorban dolgozó, működő vállalkozásnak, és embernek keresztbe tett. Sokan bezártak, és a többiek is leginkább a túlélésre játszanak, reméljük, hogy sikerrel.

Kávékorzó DíjátadóKedves olvasó! A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva évek óta díjazta a kávés szakmában a „Legjobbakat”.

Ebben az évben is töretlen a fejlődés, és sorra nyitottak említésre méltó kávézók a fővárosban, de nagy örömünkre a vidéki városok is megkezdték a felzárkózást. A KÁVÉKORZÓ elsősorban a fogyasztókat igyekszik tájékoztatni és értelemszerűen számunkra, no és persze reméljük a szakemberek számára is az ő véleményük a legfontosabb.