KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kedves kávérajongó! Igyekeztünk pozitív hírekkel érkezni az augusztusi nyaralások időszakában. Először is sorra érkeznek a Kapucziner raktárába a 2022-es friss szüretből a szállítmányok. A világ minden tájáról érkeznek az arabica kávébabok, többek között Etiópiából, Kenyából, Nicaraguából, Nepálból, Guatemalából, Hondurasból, Costa Ricáról, Mexikóból, Panamából. A kávék egytől egyig kiváló paraméterekkel rendelkeznek. Szerencsére az idei minőségre vonatkozóan túlzás nélkül csak pozitív jelzőket használhatunk.

TRIÓ, ÉS 5=6 SZEMES ÉS DARÁLT ILLY KÁVÉ CSOMAGOK KEDVEZMÉNNYEL! Augusztusban az EspressoShop.hu TRIÓ csomagjában 3 féle szemes illy kávát kóstolhat meg kedvezményes áron! A trió különlegessége a Mona Hatoum illy Art Collection, díszdobozos limitált kiadású szemes kávé, emellett tartalmaz még egy doboz Arabica Selection Etiópia, és egy doboz sötét pörkölésű szemes fémdobozos illy kávét, is.

A kávé már önmagában is számtalan ízzel rendelkezhet. Amennyi különféle pörkölési módszert és kávéfajtát ismerünk, annyi ízvariációval számolhatunk. Viszont még ezt is lehet fokozni olyan fűszerekkel, amelyek rendkívül különleges ízhatást adnak a kávénkhoz. Milyen fűszert használjunk, ha fel akarjuk dobni a kávénkat? És milyen módon használjuk ezeket?