KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

forró csokoládéAz egyik legnagyobb gyengém: a forró csokoládé. Igazi sűrű, bársonyos, mélységesen bűnös, telt ízű csokoládéra gondoltam, amiből a legkíválóbbat talán Párizsban az Angelina Caféban lehet kapni, de itthon a (Budai) Szamosban sem készítik rosszul. Szerencsére tized annyira sem olyan bonyolult elkészíteni, mint amennyire istenien finom, így nekiláttam és most már sokkal jobban érzem magam.

málnás kávé

Ha kell forró-jeges, ha kell almás-gyömbéres - kávéreceptek ínyenceknek. Sokan vagyunk, akik kávé nélkül el se tudnánk képzelni a reggelt, vagy akár az egész napot. Van, aki csak felhörpinti és megy is tovább, ám van, aki tisztelettel adózik ennek a serkentő fekete nedűnek és szívesen kipróbálna különleges recepteket. Alábbi összeállításunk nekik szól.