KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Drago Mocambo Aroma szemeskávé tesz A Drago Mocambo céget 1985-ben Németországban alapította az olasz születésű Giuseppe Drago, aki hajtva egy vele született kávé iránti szenvedélytől, családja segítségével belekezdett ebbe a csodálatos kalandba egy kicsi, 20 m2-es garázsban, ahol saját kezűleg válogatta, keverte, pörkölte és csomagolta a legelső kiló Mocambo kávékat. Napjainkban a Drago Mocambo egy vállalat, mely körül-belül 3000 m2 területet fed le, IRC (Integrated Roasing Controller) automatikus programvezérlésű rendszerrel felszerelt kávépörkölővel büszkélkedhet, amely gépi támogatást nyújt a nyers kávébabok töltésében, és a legújabb generációs csomagológép rendszert használja. A Drago család 30 éve tartó nagyszerű tapasztalatának köszönhetően Ön megízlelheti a kávé igazi titkát: ellenállhatatlan krémes íz és zamat - aroma, ha belekortyol egy csésze Mocambo kávéba. Ennek az új keveréknek finom aromája van gyümölcsös és virágos karakterrel. Közepesen testes és alacsony koffein tartalmú - tudtuk meg a forgalmazótól.

Tetsa Rossa 100% Arabica szemeskávé teszt A Testa Rossa márkát 1994-ben hozták létre. A Handelshaus Wedl osztrák cég által bevezetett nemzetközileg is ismert, és elismert brand. Magát a Kávét Bellunoban, Olaszországban pörkölik a Procaffénál, amely többek között a Bristot kávékat is pörköli. Ezt a blendet a legmagasabb minőségű arabika kávé keverékéből állítják össze. Évtizedes tapasztalataink alapján olyan kávét fejlesztettünk ki, mely telt aromájával és kiegyensúlyozott kávéinyenceket is lenyügözi. A kávészemeket hagyományos üstben, nyílt láng fölött pörköljük, így majdnem teljesen megőrizhetők az illóolajok és a kávéra jellemző aromák. Összetétele 90 % arabika és 10 % robuszta  - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

Pascucci Bio szemeskávé teszt A Pascucci története az 1800-as években kezdődött. A cég jellegzetes logója "csak" 50 éves - ám a különleges kávét ismerők és kedvelők számára a minőség szimbóluma. Nem véletlenül: a Pascucci szakemberei jól tudják, hogy a nyersanyag - vagyis a kávébab - kiválogatása az alapja az igazán jó kávék alkotásának.A Bio kávék iránti növekvő piaci igényre a Pascucci válasza a Pascucci Bio. (90-10%) mely ökológiai termesztésből származik. Ez a keverék a manapság divatos ízvilágot tartja szem előtt: a kávé ne legyen "erős", ne legyen keserű. Legyen egészségesen tiszta! A márkától elvárható minőséget nem egyszerű hozni: Az összetételét alkotó 7 kávé struktúrát ad a kávénak. Magától értetődően mindegyikük megfelel a minősített biogazdálkodás szigorú feltételeinek, így megőrzik eredeti tulajdonságaikat. A 90% arabica magas szintű édességet kölcsönöz a kávénak. A mosott arabica kellemessé és tisztává teszi. Fő jellemzői a szárított gyümölcs és csokoládé íz, mindeközben fűszeres is, édes gyümölcspép és citrushéj nyomai teszik teljessé az aromáját és íz világát. Eszpresszóként nagyot domborít a Pascucci Bio. Tökéletes kávét kapunk, alacsony (1% körüli) koffeintartalommal  - tudtuk meg a forgalmazótól.

Pörkölde.hu Pörkölőmester ajánlata szemeskávé teszVállalkozásunk 17 éve áll a kézműves kávékat kedvelő fogyasztók rendelkezésére. A folyamatosan bővülő választékunkat Dunaújvárosban található, családias hangulatú látványpörkölő és kávé szakboltunkban, az igényes kávéfogyasztóhoz maximálisan igazodva állítjuk elő. Mi egy picit másképpen gondolkodunk a kávékról és abban hiszünk, hogy az igazán jó kávé az,  amit mindenki magának keverhet meg, saját ízlésének megfelelően. Ezért arra biztatjuk az üzletünkbe betérő vásárlóinkat is,hogy bátran kísérletezzenek megbízható tisztaságú, friss kávéinkkal. A frissesség azt jelenti, hogy kávéinkat maximum 2 hetes pörkölésű (ennél csak frissebbeket tartunk), a vásárláskor vagy megrendeléskor csomagoljuk be. Természetesen mindezért van túlsúlyban a 100%-os single origin típus, hiszen azokat semmivel sem keverjük, egyszerűen, frissen bocsájtjuk a vásárlónk rendelkezésére. A Pörkölőmester Ajánlata egy finom és közkedvelt kávé kompozíció, mely egyesíti az arabika zamatát és lágyságát a robuszta
markánsabb, erősebb, koffeinben gazdagabb ízével.  - tudtuk meg a forgalmazótól.

pörkölde italian ricetta szemeskávé tesztVállalkozásunk 17 éve áll a kézműves kávékat kedvelő fogyasztók rendelkezésére. A folyamatosan bővülő választékunkat Dunaújvárosban található, családias hangulatú látványpörkölő és kávé szakboltunkban, az igényes kávéfogyasztóhoz maximálisan igazodva állítjuk elő. Mi egy picit másképpen gondolkodunk a kávékról és abban hiszünk, hogy az igazán jó kávé az,  amit mindenki magának keverhet meg, saját ízlésének megfelelően. Ezért arra biztatjuk az üzletünkbe betérő vásárlóinkat is,hogy bátran kísérletezzenek megbízható tisztaságú, friss kávéinkkal. A frissesség azt jelenti, hogy kávéinkat maximum 2 hetes pörkölésű (ennél csak frissebbeket tartunk), a vásárláskor vagy megrendeléskor csomagoljuk be. Természetesen mindezért van túlsúlyban a 100%-os single origin típus, hiszen azokat semmivel sem keverjük, egyszerűen, frissen bocsájtjuk a vásárlónk rendelkezésére. Az  Italiana Ricetta: Olasz receptből lett merítve az ihlet ehhez a kávéhoz, mely egyre népszerűbb a vásárlóink körében. Nagyon finom olasz presszó kávé készíthető belőle. Ez a blend 70%-ban két féle robuszta, és 30%-ban három féle arabika kávéból áll - tudtuk meg a forgalmazótól.