KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Corso Verona Espresso szemeskávé teszt A Corso Verona kávécsalád a Ventas Coffee Hungary Kft. hódmezővásárhelyi gyárában készül. A modern, automatikusan vezérelt, Olaszországból vásárolt pörkölő és csomagoló gépek alkalmazása garanciát jelent az egységes és jó minőségre. A kizárólag jó minőségű, válogatott kávék csodálatos ízvilága, az aromazáró csomagolás és a termékek kedvező ár-érték aránya miatt a Corso Verona kávécsalád tagjai kedvező fogadtatásra találtak a kávézás szerelmeseinek körében. A Corso Verona kávékat a HORECA és piacon a Pannon Kávé Kft. forgalmazza. A Corso Verona Espresso 100% arabika kávéból készül. Ezt a keveréket kávézóknak, éttermeknek ajánlja a kávéházak számára teljeskörű kávésszolgáltatást nyújtó Pannon Kávé Kft - tudtuk meg a forgalmazótól.

Corso Verona Ristorante szemeskávé tesz A Corso Verona kávécsalád a Ventas Coffee Hungary Kft. hódmezővásárhelyi gyárában készül. A modern, automatikusan vezérelt, Olaszországból vásárolt pörkölő és csomagoló gépek alkalmazása garanciát jelent az egységes és jó minőségre. A kizárólag jó minőségű, válogatott kávék csodálatos ízvilága, az aromazáró csomagolás és a termékek kedvező ár-érték aránya miatt a Corso Verona kávécsalád tagjai kedvező fogadtatásra találtak a kávézás szerelmeseinek körében. A Corso Verona kávékat a HORECA és piacon a Pannon Kávé Kft. forgalmazza. A Corso Verona Ristorante 75% arabika mellett 25% robuszta biztosítja az elkészült kávéital krémességét. Mindkét keveréket kávézóknak, éttermeknek ajánlja a kávéházak számára teljeskörű kávésszolgáltatást nyújtó Pannon Kávé Kft - tudtuk meg a forgalmazótól.

Monterosa coffee Sidamo szemeskávé tesz Ugyan cégünk tradíciója szerény, viszont lelkesedésünk annál számottevőbb, amit a gasztronómiában szerzett tapasztalatunkkal igyekszünk kiegészíteni. Nagy figyelemmel kísérjük a brit és skandináv kávékultúrát, és hisszük, hogy ebben az irányban még sokat tud fejlődni kicsiny hazánk kávégasztronómiája. Igen büszkék vagyunk választékunkra, amelyben nemcsak ország- és területszelektált, de ültetvényszelektált kávékat is árulunk, időnként bajnok tételeket is – ilyeneket általában csak kivételes, prémium (főként külföldi) márkák forgalmaznak. A hegyvidéki arabica kávék rajongóiként igyekszünk a legkiválóbbakat beválogatni a választékunkba, amelyeket hazai pörkölőnkben, Bicskén dolgozunk fel. Saját fejlesztésű technológiával nyerskávéink egy részét a beszállítás után átöntjük olyan hordókba, amelyben korábban tokaji aszút érleltek hosszú évtizedeken keresztül. Ebből némi lágy ízvilág kerekedik már a zöldkávéban is, amelyet aztán kíméletesen, korszerű Probat pörkölőn hőkezelünk. Csomagolásként légmentesen visszazárható, speciális tasakokat alkalmazunk, amelybe természetesen csak mindig friss kávé kerül. Nálunk nincsenek több hónapos tételek, nem készítünk olcsó robuszta blendeket, nem pörköljük feketére a kávét csak azért, hogy palástoljuk a szerény alapanyagot, és nem töltünk törmelékkávét a zacskóba, mint megannyi "ismert márka"! (Remélem, a provokatív szavakat minden barista érti!) Viszont a válogatott, minőségi kávékhoz képest korrekt áron kínáljuk a kávéinkat minden rajongónak a Monterosa Manufakturánkból! Büszkén kínáljuk klasszikus etióp kávénkat, amelyet Sidamo régióban, a hegyekben szüreteltek a helyi "typica" arabica kávékból. A feldolgozást, a mosást a helyi Sidama Cooperative végezte, a pörkölést pedig mi... Igyekeztünk úgy hőkezelni, hogy eszpresszónak finom legyen, minél több friss, virágos, gyümölcsös jelleget meghagyni a szemekben, ezért azonnal a héj leválásakor kivettük a pörkölőből. Eszpresszónak főként a friss, virágos, parfümös érzetre érdemes figyelni, ízben szépen jönnek a gyümölcsös jegyek, talán a kékszőlő (Othello?) vagy a bodza érződik és a Hubba-Bubba rágó. Ha cukorral is kóstoljuk, akkor nagymamám lekvárja, szörpje és a az aszalt barack jön elő az "illat-memóriámból". Persze arra is büszkék vagyunk, hogy idén a barista bajnokságon Molnár Zita ezzel a kávéval hozta el az ezüstérmet számos világklasszis nagy márka kávét is megelőzve - tudtuk meg a forgalmazótól.

drago mocambo suprema szemeskávé teszA Drago Mocambo céget 1985-ben Németországban alapította az olasz születésű Giuseppe Drago, aki hajtva egy vele született kávé iránti szenvedélytől, családja segítségével belekezdett ebbe a csodálatos kalandba egy kicsi, 20 m2-es garázsban, ahol saját kezűleg válogatta, keverte, pörkölte és csomagolta a legelső kiló Mocambo kávékat. Napjainkban a Drago Mocambo egy vállalat, mely körül-belül 3000 m2 területet fed le, IRC (Integrated Roasing Controller) automatikus programvezérlésű rendszerrel felszerelt kávépörkölővel büszkélkedhet, amely gépi támogatást nyújt a nyers kávébabok töltésében, és a legújabb generációs csomagológép rendszert használja. A Drago család 30 éve tartó nagyszerű tapasztalatának köszönhetően Ön megízlelheti a kávé igazi titkát: ellenállhatatlan krémes íz és zamat - aroma, ha belekortyol egy csésze Mocambo kávéba. Ez egy édes és harmonikus kávékeverék. A kiváló arabika kávé egyénisége adja a kávénak az ízességét, és a lágy, könnyed zamatát  - tudtuk meg a forgalmazótól.

 

Drago Mocambo Aroma szemeskávé tesz A Drago Mocambo céget 1985-ben Németországban alapította az olasz születésű Giuseppe Drago, aki hajtva egy vele született kávé iránti szenvedélytől, családja segítségével belekezdett ebbe a csodálatos kalandba egy kicsi, 20 m2-es garázsban, ahol saját kezűleg válogatta, keverte, pörkölte és csomagolta a legelső kiló Mocambo kávékat. Napjainkban a Drago Mocambo egy vállalat, mely körül-belül 3000 m2 területet fed le, IRC (Integrated Roasing Controller) automatikus programvezérlésű rendszerrel felszerelt kávépörkölővel büszkélkedhet, amely gépi támogatást nyújt a nyers kávébabok töltésében, és a legújabb generációs csomagológép rendszert használja. A Drago család 30 éve tartó nagyszerű tapasztalatának köszönhetően Ön megízlelheti a kávé igazi titkát: ellenállhatatlan krémes íz és zamat - aroma, ha belekortyol egy csésze Mocambo kávéba. Ennek az új keveréknek finom aromája van gyümölcsös és virágos karakterrel. Közepesen testes és alacsony koffein tartalmú - tudtuk meg a forgalmazótól.