KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

perfetto boss szemes kávé tesztAz espresso Perfetto kávéról… Az élet élvezete ott kezdődik, mikor egy csésze valódi olasz kávéval kényeztetjük magunkat. Az espresso Perfetto kávék gondosan összeállított, válogatott kiváló minőségűek. Szemes kávé kínálatunkban megtalálhatóak a 20, 70, 80 és a 100% arabika tartalmú minőségi kávékeverékek. A Perfetto Boss egy 100% arabica kávé a legjobb fajtákból gondosan válogatva. Fenséges aromája alacsony koffeintartalommal párosul, így a nap bármely szakában ajánljuk fogyasztását. A Perfetto Boss még a legigényesebb fogyasztók igényeit is kielégíti - tudtuk meg a forgalmazótól.

perfetto blue szemes kávé tesztAz espresso Perfetto kávéról… Az élet élvezete ott kezdődik, mikor egy csésze valódi olasz kávéval kényeztetjük magunkat. Az espresso Perfetto kávék gondosan összeállított, válogatott kiváló minőségűek. Szemes kávé kínálatunkban megtalálhatóak a 20, 70, 80 és a 100% arabika tartalmú minőségi kávékeverékek. 70 % arabika tartalmú espresso Perfetto Blue a legkeresettebb kávénk amely ízében és ár érték arányában leginkább megfelel a magyar ízlésvilágnak - tudtuk meg a forgalmazótól.

lucaffé exquisit szemes kávé tesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. A Lucaffe Exquisit 90% arabika és 10% robuszta arányú keverék. Hosszas kutatási folyamat és különféle kávéfajták beható vizsgálatát követően jött létre az Exquisit-t. Ez a gyönyörű, ízletes presszókávé kakaó és a száraz szalma specifikus ízét juttatja eszünkbe - tudtuk meg a forgalmazótól.

lucaffe classico szemeskávé tesztA szakmai ismeretek, az újdonságokra való nyitottság, és elsősorban a valódi "made in Italy" minőség megőrzésére fordított igyekezet, ezek a tulajdonságok teszik az olasz kávé szárazföldjén kívül fekvő szigetté a Luccafét. A kilencvenes évek közepe óta, amikor a kávé iránt igazi hatodik érzékkel rendelkező és Bresciából származó fiatal üzletember - Luca Venturelli - tulajdonában lévő vállalkozás Padenghe sul Gardában létrejött, a cég olyannyira kinőtte magát, hogy ma már a legismertebb észak-olasz kávépörkölő cégek egyike. A Lucaffe Classic 70% arabika és 30% robuszta arányú keverék. Kitűnő tulajdonságainak köszönhetően ez a minőségi kávé bátran ajánlható a presszókávé minden szerelmesének. Grandiózus édes íz és különleges test, közepesen sűrű krém, kiváló aroma - tudtuk meg a forgalmazótól.

costa coffee mocha italia kávétesztE heti tesztünk picit kilóg a sorból, ugyanis egyik kedves olvasónktól kaptuk, hogy mi a véleményünk róla. Ez a kávé nem más mint a Costa kávézólánc saját kávéja. Ezt a Costa saját maga pörköli Angliában. A Costa üzleteibe betérő vendégek a világ bármely pontján ugyanazzal a klasszikus olasz kávékeverékkel találkoznak, melynek neve: Mocha Italia. A keverék 6 arabika és egy robuszta fajtát tartalmaz. A fajták kiválasztásánál törekszenek rá, hogy minél nagyobb százalékban a Rainforest Alliance által igazolt farmokról érkezzen. 2008 októberétől a keverék legalább 30%-ban ilyen ültetvényekről származik. A tervek szerint ezt az arányt a következőkben tovább növelik. Sajnos a kapott minta nem volt már igazán friss, így csak körülbelüli véleményt lehetett alkotni róla. Mivel árat sem tudtunk meg, így csak a többi eredményt pontoztuk, és szöveges értékelést készítettünk.