KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

A CELLINI Barista Espresso Gran Crema első kortya egy olasz kávézóba visz! Harmonikus, kiegyensúlyozott és testes kávé borostyán színű, tartós cremával. A genovai pörkölő modern olasz kávékompozíciója 85 % Arabica, és 15 % Robusta tartalommal. Kiváló eszpresszó, amelyet különösen szeretnek a kávézókban, vendéglátóhelyeken Észak-Olaszországban. A kiváló keverék kiemeli a Kolumbiából és Costa Ricából származó legjobb Arabica kávék finom savasságát. A legjobb mosott Robusta kávé minimális hozzáadásával, és a lassú pörkölési folyamat révén ez a kávé szép testességgel és kiegyensúlyozott, harmonikus ízzel érkezik a kávéscsészébe. Hamisítatlan olasz eszpresszó, amit mi imádunk Magyarországon! A Cellini Gran Crema kakaó aromáival, kitűnő szárított gyümölcsökkel és virágos jegyekkel örvendezteti meg a szájpadlást. Ezt a blendet önmagában, finom eszpressóként is élvezheti, miközben a Gran Crema tökéletes alapot kínál az eszpresszó és a tej duójához is - tudtuk meg a forgalmazótól.

A Prestigio Bar az észak-olasz kávémester Cellini bestseller szemes kávéja. A 100 % Arabica keveréket Közép- és Dél-Amerika 7 különleges kávéja alkotja. A ma egyre több fogyasztó számára fontos, és vásárlásaiban szerepet játszó fenntarthatósági szempontoknak is megfelel. A keverék organikus, bio minősítésű, Fairtrade, Rainforest Allianz, valamint kóser minősítésű, és más élelmiszeripari minősítési, és élelmiszerbiztonsági rendszerekben is tanúsítvánnyal rendelkezik. Az eszpresszóhoz és tejes kávéitalokhoz is tökéletes blend vendéglátóhelyeknek különösen ajánlott. A Cellini signature blendet intenzív aroma, csokoládés és virágos ízjegyek, édes, de lekerekített sima, a szájban hosszan megmaradó finoman intenzív utóíz, és kellemes testesség, arany crema jellemzi - tudtuk meg a forgalmazótól.

Amikor a világ lelassult, mi felgyorsultunk. A Covid idején megálmodtuk és megvalósítottuk saját pörkölőüzemünket. Gonda Gábor, aki mi saját pörkölőmesterünk, felügyeli és irányítja a pörkölési folyamatokat, minden egyes babot úgy kezel, mintha a legértékesebb kincs lenne. Büszkék vagyunk arra, hogy kávéinkat a legnagyobb gondossággal válogatjuk és pörköljük, hogy kihozhassuk a legjobb ízeket minden egyes szem kávébabból. Nespresso© kompatibilis kapszuláinkkal azt szeretnénk bizonyítani, hogy a minőségi kávé nem csak egy távoli kávézóban érhető el, hanem akár a saját otthonodban is. Egy új, frissen szüretelt etióp kávét kínálunk a West Arsi területről. Az "Ethiopia West Arsi" egy újonnan feltörekvő kávétermelő terület Etiópiában, amely célja, hogy független kávétermelő régióvá váljon, hasonlóan mint Sidama, Yirgacheffe és Guji területek. Nensebo ROBE állomásra szállító gazdák kis parcellákon, nagyjából 1850-2200 méteres tengerszint feletti magasságban termesztik a kávét, amely izgalmas, testes ízvilággal rendelkezik: fekete tea, őszibarack, bergamott és füszeres aromákkal. - tudtuk meg a forgalmazótól.

Amikor a világ lelassult, mi felgyorsultunk. A Covid idején megálmodtuk és megvalósítottuk saját pörkölőüzemünket. Gonda Gábor, aki mi saját pörkölőmesterünk, felügyeli és irányítja a pörkölési folyamatokat, minden egyes babot úgy kezel, mintha a legértékesebb kincs lenne. Büszkék vagyunk arra, hogy kávéinkat a legnagyobb gondossággal válogatjuk és pörköljük, hogy kihozhassuk a legjobb ízeket minden egyes szem kávébabból. Nespresso© kompatibilis kapszuláinkkal azt szeretnénk bizonyítani, hogy a minőségi kávé nem csak egy távoli kávézóban érhető el, hanem akár a saját otthonodban is. Oscar és Francisca Chacón a kávétermesztés harmadik generációját képviselik, azonban a kávé számukra nem csupán családi örökség: ez számukra szív és lélek kérdése is. A család kiemelten elkötelezett a minőség és az innováció mellett, ők azok közé a termelők közé tartoznak, akik elsőként állítanak elő Honey és Natural feldolgozású kávét Costa Ricában. A "Double Diamond" eljárás a Las Lajas által kifejlesztett anaerob erjesztési eljárás, amely a kávénövények cseresznyéinek gondos kiválogatásával kezdődik. A cseresznyéket 72 órán át zárt tartályokban tárolják. Itt az anaerob erjesztési folyamaton megy keresztül, amíg a Brix-érték és a pH-érték a kívánt értéket el nem éri. Ezután a cseresznyét egy fedett helyiségben szárítóágyakra helyezik, hogy az érlelés a lehető leghosszabb ideig tartson anélkül, hogy gátolná a fokozatos száradást. Az eredmény egy édesebb, tisztább és világosabb csésze kávé. Fontos megjegyezni, hogy ez a kávé szándékosan anaerob erjesztéssel készül, amely magasabb gyümölcs- és savintenzitással rendelkezik - tudtuk meg a forgalmazótól.

A MOAK Aromatico Jazz Espresso 100%-ban gondosan válogatott, aromás Arabica kávékból áll. Ezek rendkívül széles, harmonikus aromát adnak az eszpresszónak, melyet vanília, szárított gyümölcs, méz, papaya és mangó jegyek, és krémes textúra, hosszan tartó utóíz jellemeznek. Ezt az egzotikus kombinációt a mandula és a dió finom ízei egészítik ki, a keverékből főzött eszpresszó kellemesen testes, és a finom arabicákra jellemzően közepes savassságú. A keverékhez használt kávékat Brazíliában, Hondurasban, Etiópiában és Ruandában termesztik. Az Aromatico Jazz espresso közepes testtel és kellemes savval, hosszan tartó utóízzel rendelkezik. A Moak az 5-ből 3-as intenzitással jelöli. Az állaga nagyon lágy és krémes, fantasztikus eszpresszó alapanyag. A keverékhez finom, hosszan tartó pörkölést használnak az egyszerre tradícionális és trendeket is diktáló szicíliai pörkölőnél - tudtuk meg a forgalmazótól.