KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

italcaffé dolce crema szemes kávé tesztAz Italcaffè S.p.A. egy olasz kávépörkölő vállalat. A gyár és a központi iroda Olaszországban, Ligúria tarományban található, a valódi Olasz Espresso szülőföldjén. A cég a legmodernebb kávépörkölési technológiával dolgozik annak érdekében, hogy biztosítsa termékei kiváló minőségét. Az Italcaffè csúcstechnológiájú vakuumcsonagológéppel csomagolja kávéit azért, hogy a szemes és őrölt kávé keverékek minél hosszabb ideig megőrizzék aromájukat. A speciális csomagolástechnológia és egyirányú szelep célja, hogy elszigetelje a kávét a különböző környezeti tényezőktől és a páratartalomtól.  A legfontosabb az íz, aroma, krémesség és a testesség megőrzése, melyektől a presszó kávé valódi olasz espresso lesz. A cégtulajdonos és a pörkölőmester féltve őrzik kávéik elkészítésének receptúráját, ezért a keverék arányok sem publikusak. 2010 októberében, Brescia-ban az Italcaffè Elite Bar 100 % Arabica keverékét az IIAC (International Insitute Of Coffe Tasters) “Arany Érem”-mel jutalmazta. A széles szemes kávé  kínálat mellett az Italcaffè  gondot fordít a lakosság kiszolgálására. Nagy választékban kapható  250 grammos őrölt kávé, kapszula és elérhető E.S.E. rendszerű gépekhez kávépárna is. Az Italcaffè  S.p.A. kizárólagos magyarországi forgalmazói joggal rendelkező partnere az Il Mio Caffe Kft. A cég első  üzletét Pécsett a belváros szívében nyitotta 2011. április. 15-én, Il Mio Caffe Shop & Bar néven, ahol szeretettel várják a valódi olasz kávéra vágyó vendégeket és vásárlókat - tudtuk meg a forgalmazótól.

italcaffé excelso bar szemes kávé tesztAz Italcaffè S.p.A. egy olasz kávépörkölő vállalat. A gyár és a központi iroda Olaszországban, Ligúria tarományban található, a valódi Olasz Espresso szülőföldjén. A cég a legmodernebb kávépörkölési technológiával dolgozik annak érdekében, hogy biztosítsa termékei kiváló minőségét. Az Italcaffè csúcstechnológiájú vakuumcsonagológéppel csomagolja kávéit azért, hogy a szemes és őrölt kávé keverékek minél hosszabb ideig megőrizzék aromájukat. A speciális csomagolástechnológia és egyirányú szelep célja, hogy elszigetelje a kávét a különböző környezeti tényezőktől és a páratartalomtól.  A legfontosabb az íz, aroma, krémesség és a testesség megőrzése, melyektől a presszó kávé valódi olasz espresso lesz. A cégtulajdonos és a pörkölőmester féltve őrzik kávéik elkészítésének receptúráját, ezért a keverék arányok sem publikusak. 2010 októberében, Brescia-ban az Italcaffè Elite Bar 100 % Arabica keverékét az IIAC (International Insitute Of Coffe Tasters) “Arany Érem”-mel jutalmazta. A széles szemes kávé  kínálat mellett az Italcaffè  gondot fordít a lakosság kiszolgálására. Nagy választékban kapható  250 grammos őrölt kávé, kapszula és elérhető E.S.E. rendszerű gépekhez kávépárna is. Az Italcaffè  S.p.A. kizárólagos magyarországi forgalmazói joggal rendelkező partnere az Il Mio Caffe Kft. A cég első  üzletét Pécsett a belváros szívében nyitotta 2011. április. 15-én, Il Mio Caffe Shop & Bar néven, ahol szeretettel várják a valódi olasz kávéra vágyó vendégeket és vásárlókat - tudtuk meg a forgalmazótól.

Corsini Café d' Elite szemeskávé tesztCégünk 2008. tavaszán lépett a magyar kávépiacra és elkötelezett híve az olasz kávénak és az olasz kávékultúrának. Munkatársaink 10-15 éves tapasztalattal rendelkeznek a kávéértékesítés területén. Az általunk forgalmazott kávéfajták a világ legjobb kávétermelő vidékeiről - mint Dominika, Jamaica, Brasilia, Columbia vagy akár Kenya - származnak. Az itt termő, telt és aromában gazdag ízvilágú gondosan válogatott szemeskávék az olaszországi pörkölőkbe kerülve, az olasz hagyományoknak megfelelő sajátos pörkölési eljárásnak vetik alá, hogy amikor lefőzzük és felszolgáljuk a végeredmény a zamatos, igazi olasz kávé ízét adja. Café d' Elite szemeskávé egy igazán különleges kávé, amely testességben és aromában is felülmúl mindent, mely köszönhető annak a harmónikus kávékeveréknek, amellyet 80% arabica és 20% robusta kávészemekből állítottak össze - tudtuk meg a forgalmazótól.

universal caffé espresso szemeskávé tesztAz Unversalcaffe-t Raffaele Camiscia alapította 1963-ban. A családi vállakozásnak induló cég mára már nemzetközivé nőtte ki magát, ahol a családi értékek még mindig fontosak. Az Universal cég jelenleg több országból szerzi be az alapanyagokat, és a világ több országába exportálja kiváló minőségű termékeit. Az ISO minősítéssel is rendelkező cég 2001-ben modernizált telephelye minden igényt kielégít a tökéletes működéshez.  A magas színvonalú képzés illetve a modern technológiával pörkölt kávék folyamatosan magas minősége az elsődleges cél. Partnereire különösen nagy figyelmet fordít, saját tréning központjában készíti fel őket a tökéletes kávékészítésre. Kávéik minden emberhez szólnak. A magas és folyamatos minőség megtartása elengedhetetlen érték a cég  számára, a pörkölt kávék állandó ellenőrzése fontos a
mindennapokban. Mindenki fontos és mindenki megtalálja a maga kávéját ízben és árban egyaránt! A többféle kiváló minőségű kávé megkapta a FAIR TRADE jelzést, amely tudatja az emberekkel annak a sok embernek a munkáját, ami egy csésze kávéban megjelenik. Az Universal Caffé Espresso 70% arabika és 30% robuszta keverékéből álló blend - tudtuk meg a forgalmazótól.

universal caffé gran bar szemes kávé tesztAz Universalcaffe-t Raffaele Camiscia alapította 1963-ban. A családi vállakozásnak induló cég mára már nemzetközivé nőtte ki magát, ahol a családi értékek még mindig fontosak. Az Universal cég jelenleg több országból szerzi be az alapanyagokat, és a világ több országába exportálja kiváló minőségű termékeit. Az ISO minősítéssel is rendelkező cég, 2001-ben modernizált telephelye minden igényt kielégít a jelen tökéletes működéséhez.  Magas színvonalú képzése illetve modern technológiával pörkölt kávék folyamatos minősége az elsődleges cél . Partnerire különösen nagy figyelmet fordít, saját tréning központjában készíti fel a tökéletes kávékészítésre. Kávéik minden emberhez szólnak. A magas és folyamatos minőség megtartása elengedhetetlen érték a cég  számára, a pörkölt kávék állandó ellenőrzése fontos a mindenapokban. Mindenki fontos és mindenki megtalálja a maga kávéját ízben és árban egyaránt! A többféle kiváló minőségű kávé megkapta a FAIR TRADE jelzést, amely tudatja az emberekkel annak a sok embernek a munkáját ami egy csésze kávéban megjelenik. Az Universal Caffé Gran Bar 80% arabika és 20% robuszta keverékéből álló blend - tudtuk meg a forgalmazótól.