KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Pascucci Decaffeinato szemeskávé teszt Határozott testesség, kiegyensúlyozott ízvilág, csokoládé és szárazgyümölcs jegyekkel. A válogatott robuszta kávé jellegzetes íze, a mosott arabica egyedivé teszik, akár egy eszpresszóról van szó, akár bármelyik kávé különlegességről, amelyben szintén kitűnő. A keverékben visszaköszön a 80-as, 90-es évek Pascucci kávéjának ízvilága; a klasszikus keveréket (Classic), lágyítja és édesíti a hozzáadott Amerikából származó mosott kávé. Az innen származó kávéfajták csökkentik a fás ízt és zamatot, valamint különleges ízt adnak a keveréknek. A csészében gyönyörű, sötét a színe, egybefüggő, vastag krém borítja, testessége érezhető a szájpadláson. A robuszta tartalom személyességet, tömör krémet ad és a finom indiai rumra valamint a melaszra emlékeztető jegyekkel gazdagítja. A koffeint a nyers kávéból természetes eljárás útján vonják ki oly módon, hogy a még nyers kávészemek nedvességtartalmát vízgőz vagy víz segítségével 30-40%-ra emelik, majd szuperkritikus szénsav hozzáadásával, természetes módon tudják így kivonni a koffeint a kávészemekből még a pörkölés előtt. Ezután a kávé pörkölése a koffeintartalmú kávék pörkölésével megegyező módon történik meg. Az így nyert koffeinmentes kávé tulajdonságai (íz, aroma, illat stb.) 100%-ban megegyeznek a koffeintartalmú kávééval, emellett élvezeti értéke is 100%-os, egyetlen különbség a koffein hiánya - tudtuk meg a forgalmazótól.

Pellini Decaffeinato szemeskávé teszt "Pellini – Kifinomultan tökéletes"…A Pellini 1922-ben családi vállalkozásként indult Veronában. A kifogástalan minőség iránti elkötelezettségükkel munkásságuk hamar gyümölcsözővé vált, így rövid időn belül vezető szereplőjévé fejlődtek az igényes kávépiacnak. A Pellini környezettudatosságával, és a fogyasztói igények maximális figyelembe vételével a legkorszerűbb és a legkíméletesebb gyártási technológiára törekszik. A gondosan és aprólékosan válogatott kávészemekkel, a fajtafüggő egyedi pörkölési eljárással, illetve a kávé szakértők mélyreható ellenőrzésével folyamatosan biztosítják a tökéletes Pellini kávé színvonalat. A Pellini küldetésének tekinti, hogy minden fogyasztó kávérajongó szenvedélyét kielégítse azzal, hogy a kávészünet minden egyes pillanatát megismételhetetlen élménnyé varázsolja. A Pellini Decaffeinato kávé egy kiváló minőségű, természetes eljárással előállított koffeinmentes 100% tiszta arabica kávékeverék. A kávészemekben található koffeintartalmat széndioxiddal dúsított víz segítségével távolítják el. Ez a természetes anyag biztosítja a kávé eredeti ízének és aromájának tökéletes megőrzését, így a koffeinre érzékeny inyenc kávéfogyasztóknak sem kell lemondaniuk a különleges kávék élvezetéről. Íze tiszta, lágy és kiegyensúlyozott, aromájában némi pirított magvas utóíz is felfedezhető. Koffeintartalom: kevesebb mint a 0,1% - tudtuk meg a forgalmazótól.

Cornellá Decaf szemeskávé teszt Cégünk a Pannon Kávé Kft. a 2004. évi megalakulása óta meghatározó szereplője a hazai kávégépes szolgáltató szektornak. A vállalkozásunk magyar tulajdonosai által meghatározott, széles szolgáltatási körben, az ország egész területén végezzük tevékenységünket, kiszolgálva több ezer elégedett partnerünket. Elkötelezettek vagyunk a hazai kávékultúra színvonalának az emelésében, ennek jegyében tevékenységünket szigorú minőségbiztosítási rendszer alapján végezzük, valamint kiemelt figyelmet fordítunk a munkatársaink folyamatos képzésére is. Partnerünk a katalán Cornella cég csúcsminőségű kávékeveréke. A legkiválóbb arabica fajtákból készült termék, enyhe francia pörkölése érvényre juttatja az aromákat és a lágy savasságot. Kiválóságához nem férhet kétség, ezt bizonyítja, hogy 2015-ben a világ legjobb éttermének választott Gironai El Cellar de Can Roca étterem is ezt a márkát kínálja vendégeinek - tudtuk meg a forgalmazótól.

Molinari Cinque Stelle Decaffeinato szemeskávé teszt A CAFFÉ Molinari több mint 200 éves múltra visszatekintő vállalat. Alapításakor élelmiszer kereskedelem volt a fő profil, legendás terméke a különböző nemzetközi díjakban részesült Aceto Balsamico di Modena. A vállalat 1880-ban elnyerte a királyi család, a Savoyai Ház udvari beszállítója címet. 1911-ben megnyílt az első kávéház Bar Molinari néven, mely szakítva a hagyományokkal, elhagyta az akkor használatos Caffé előtagot és az azóta Olaszország szerte közkedvelt Bar megnevezést kezdte használni. A vállalat központja ma is Modenában található, jelenleg a világ 5 kontinensének közel 70 országában van jelen. A CAFFÉ Molinari név egyet jelent a tradicionális, minőségi olasz eszpresszóval - tudtuk meg a forgalmazótól.

Miscela D'oro Grand Aroma kávékóstoló Az Urbano család vállalkozása 1946-ban kezdte meg a működését Messina város központjában, ahol a cég alapítója Unberto, feleségével Emanuelával kezdte el a kávé pörkölését kis mennyiségben. Az alapvető irányelv az volt, hogy aprólékos válogatással a legjobb minőségű zöld kávét összeválogatva pörköljék, mindig a kornak megfelelő legmodernebb berendezések használatával. Ezáltal folyamatosan tudták növelni cégük eladási volumenét. A pörkölő üzem 2003-ban költözött a mai területére. 2006-ban a vállalat úgy döntött, hogy gyökeresen megváltoztatja a róla kialakult képet, és Oliviero Toscani vezetésével újításokat vezettek be, hogy megértessék a cég filozófiáját, eleganciáját, egyszerűségét a világ minden táján. A Miscela d’Oro egy professzionális pörkölő, aki elkötelezetten harcol a magas minőségért, ezért nevezi a mai napig magát mérte ellenére is kézműves pörkölőnek, melyet szlogenjük is tükröz: Torrefattori dal 1946. A Miscela D'oro Grand Aroma minőségi eszpresszó kávé,mely 80%arabika és 20% robuszta keveréke.Egy aromás ital készíthető belőle,mely bársonyos krémmel rendelkezik - tudtuk meg a forgalmazótól.