Menu

Kávéfőzők, kávégépek, kávékészítési eszközök bemutatói

Eureka Mignon időkapcsolós kávéőrlő bemutató

Eureka Mignon időkapcsolós kávéőrlő bemutatóA kávézással frissen ismerkedők elsősorban bőszen nézegetik a különböző kávégépeket és kérik a tanácsokat, hogy milyen gépet vásároljanak otthonra. És ez még a jobbik eset, mármint ha tanácsot kér valaki és nem elszalad valamelyik boltba és megveszi a dizájnos, de két fillért nem érő, silány minőségű kávégépet, aztán rájön, hogy valahogy nem oké a kávé (ha már kóstolt rendes kávét). Ha tanácsot kér, akkor azonnal szembesül azzal, hogy kell egy őrlő! DE MIÉRT? Kérdezi Ábel. Mert csak, mert bármilyen eszközzel szeretnénk kávét készíteni, tudomásul kell venni, hogy az őrlő a kávékészítés Szent Grálja.
Bővebben: Eureka Mignon időkapcsolós kávéőrlő bemutató

Catler ES 9010 VS Gaggia Classic – második kör, az igazság pillanata

Catler ES 9010 VS Gaggia hibás korábbi tesztKedves olvasók! Első körben mindenkitől bocsánatot kell kérnem (beleértve a forgalmazót is), mert a korábban elkészített teszt valójában nem volt jól kivitelezve és jó néhány szakmai hibát elkövettem a készítésekor, amire kedves olvasóink hívták fel a figyelmet.
Bővebben: Catler ES 9010 VS Gaggia Classic – második kör, az igazság pillanata

Catler ES 9010 VS. Gaggia Classic tuning változat

Catler ES 9010 VS. Gaggia Classic tuning változat összehasonlító tesztVégre elérkezett az idő, hogy a korábban beígért összecsapást kivitelezhessem, mivel kaptam egy másik Catler ES 9010-es gépet az előző helyett. Aki nem lenne képben, az a korábbi cikkünkben elolvashatja az anomáliát a géppel kapcsolatban, de a lényeg, hogy nem működött rendesen. Szerencsére a Fast Hungary készségesen állt a problémához és kicserélte a készüléket.
Bővebben: Catler ES 9010 VS. Gaggia Classic tuning változat

Támogató partnereink

althaus teaavx kávékbristot kávébwt vízkezelési technológiákcarraro kávécellini kávécorso veronaexpolygon kávégép alkatrészek, kávéfőzők, kávédarálókgaggia momentigoppion caffeilly caffe Kávébár Bazár - KávéfórumKapucziner Kávémanufaktúraluckycap kávémaromas kávémahlkönig kávédarálók    molinari kávénaturalmix Nespresso pacificaffe kávé pallyotz kávé pannon kávépasco kávépascucci kávépellinisaeco sagevaldocafe