KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kapucziner Kopi LuvakA Kopi Luwak a világ legexkluzívabb, egyik legdrágább kávéja, igazi különlegesség, elképesztően zamatos, nehéz előállítani és emiatt hozzájutni is. A csészénkben gőzölgő kávé minőségét befolyásolja az alapanyag, a zöld kávébab minősége és számos további tényező is a pörköléstől magáig a kávéfőzés folyamatáig.

Tóth Sanyi UnicreditÚj játékunknak több szempontból is nagy a tétje! Aki részt vesz benne, elsőként nyerhet egy 57.000 Ft értékű, zseniális, kis kompakt RDL POD-os kávégépet, amit most a KÁVÉKORZÓ Független Kávémagazin ajánl fel, mert ezt a célt mi is támogatni akarjuk! A második nyeremény egy két főre szóló Madrid-i utazás, repülőjeggyel, szállás két éjszakára egy négycsillagos szállodában, egy privát tárlatvezetés a Museo del Pradoban, egy tipikus tapas menü egy madridi tapas bárban és két főre szóló egynapos Hop on hop off buszjegy. Ez bizony egy elég súlyos csomag!

Horeca kávéfogyasztás 2017A kávé évszázadok óta töretlen népszerűségnek örvend hazánkban. A jó espresso, a könnyű cappuccino vagy a frissítő jegeskávé mára a mindennapjaink részévé vált, a reggeli rituálénk kulcseleme, vagy éppen a délutáni pár percnyi kikapcsolódás legfőbb kelléke. Egy friss kutatás szerint azonban hosszú évek „statisztaszerepét” követően, a kávénak a vendéglátásban is újra fontos kulcsszerep jut. A hazai éttermi kávéfogyasztásról a Nespresso 1000 fő megkérdezésével készített reprezentatív kutatást.