KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Jamaica Blue Mountain kávé bemutatóMelyik a Világ legjobb kávéja? Legtöbbször talán ezt a kérdést kapom a Kapucziner vásárlóitól. Ez az a kérdés, amire konkrét, egyértelmű választ nem tudok és nem is lehet adni. Azt szoktam válaszolni, hogy szívesen beszélek azokról a kávékról, amelyek véleményem szerint megérdemlik, hogy a világ 10 legjobb kávéja között legyenek.

illy y5 kapszulás kávéfőzőMost ajándék kávét adunk az illy kapszulás kávégépek mellé!Inna egy mindig ugyanolyan finom, kifogástalan minőségű kávét? Zacc, foltok és pepecselés nélkül? Nézzen körül a csúcs olasz design birodalmában, vásároljon kényelmesen, online az EspressoShop.hu-n! Köszönt se a tavaszt, ajándékozza meg magát egy új kávé élménnyel!

BWT tea workshopA csapvíz Magyarországon szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, és biztonsággal fogyasztható. Utószűréssel azonban még kellemesebbé tehetjük az ízét, ráadásul, ha kezelt vízzel üzemelnek a háztartási berendezéseink, akkor megóvhatjuk őket a vízkövesedéstől is. Legegyszerűbben vízszűrő, illetve víztisztító berendezésekkel biztosíthatjuk a prémium minőségű szűrt vizet az otthonunkban, amelyek különösen jó szolgálatot tesznek akkor, ha igazán profi módon szeretnénk kedvenc teáinkat elkészíteni. A kiváló eredmény eléréséhez viszont elengedhetetlen, hogy ismerjük a teakészítés 4 alapszabályát.

Nespresso gaszto élményközpontHogyan halmozhatjuk az élvezeteket, ha kávéról, csokoládéról és borról van szó? Február közepe a kávéról, a gasztronómiáról és a kávé borral és csokoládéval szoros kapcsolatáról fog szólni azok számára, akik regisztrálnak és ellátogatnak a Nespresso Atelier programsorozat társrendezvényeként megnyitó Gastro Experience Centerbe. A Várkert Bazárban február 16. és 18. között szervezett interaktív kiállításon lehetőség nyílik arra, hogy mindent megtudjunk az ízprofilokról, az illatcsaládokról és a termőterületekről.