KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

2021-re nagyon sok újdonságot ígértünk és ezt azért tehettük, mert a zöld kávé beszerzése egy hosszabb folyamat, a különleges tételeket pedig időben le kell foglalni, mert különben a Japán, Tajvani, vagy Dél-Koreai pörkölők lecsapnak rá, hogy csak párat említsünk. Bizonyára észrevettétek, hogy a legszélesebb választékunk Kolumbiai kávékból van. Nem véletlenül, ugyanis Kolumbiában található meg a kávék legszélesebb ízvilága, kiváló aromákkal, amelyekből fantasztikus kávéital készíthető. Kolumbia másik nagy előnye, hogy a fő és mellékszüretekkel együtt szinte az egész évben termelnek kávét, így mindig elérhető a friss szüretelésű specialty választék.

A Kapucziner komoly célkitűzésekkel vág neki az új évnek. Elképzeléseink között szerepel, hogy kávélaborunkat újabb eszközzel bővítsük, ezzel is elősegítvén, hogy pörköléseink még tökéletesebbek legyenek. 2021-ben is nagy hangsúlyt fektetünk majd arra, hogy a zöld kávé beszerzéseink során sok különlegességet tudjunk bemutatni nektek. Az elmúlt évben már tapasztalhattátok, hogy Európában is egyedülálló kínálatból válogathattatok kedvetekre. Büszkék vagyunk a Cup of Excellence győztes kávé farmokról beszerzett alapanyagainkra, éppúgy mint a közvetlen beszerzéseinkre, valamint olyan világhíres farmok kávéira, mint a Guatemalai El Injerto, a Kolumbiai La Esperanza, a Panama Camiseta, vagy sokak kedvence a Mexikói El Olmo. Személyes kedvencem a kínálatból pedig a Boliviai Avelino Sacaca Catuai fajtájú kávéja. Tartsatok velünk 2021-ben is a világkörüli kávés turnénkon!

Újra előtérbe került az otthoni kávézás, amit az EspressoShop.hu többféle eszközzel segít. Legyen saját maga baristája és készítsd el kávéját a Melitta porcelán szettjében! Elegancia, könnyedség, megbízhatóság és a frissen főzött kávé egész lakást betöltő illata és finom íze - mindezt megtestesíti a Melitta klasszikus filter kávéfőzője a hosszabb kávékészítési módok kedvelőinek.

Hamarosan kezdődik az Adventi készülődés és az asztal díszbe borul. Reméljük, hogy az ünnepi hangulatban egy karakteres Kapucziner specialty kávé is kerülhet az asztalra, hogy családi körben, meghitten kávézhassunk együtt és készülődhessünk az ünnepre. Természetesen készültünk új ízekkel és izgalmas meglepetésekkel, de választhatjátok a szokásos kedvenceiteket is. Kellemes készülődést és jó kávézást kívánunk!