KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

mikor igyunk kávétA koffein élénkítő hatása jól érzékelhető a tipikusan alacsony éberségi szinttel jellemezhető helyzetek, illetve állapotok - pl. reggel, éjszakai munka, hideg, vagy alváshiány - esetén. Vannak olyan szituációk, amikor az éberség szintjének csökkenése rizikót jelent a biztonság szempontjából.

corso verona kávélikőr champion díjat nyertGyőri Likőrgyár Zrt. és a Tabán Trafik Zrt. közös fejlesztése eredményeként került a piacra ez év elején a Corso Verona kávélikőr, amely kimagasló minőségével tavasszal a Destillata 2008 versenyen Salzburgban champion díjat nyert. A versenyben közel 1600 italt neveztek gyártóik, amelyen belül csaknem 400-at a likőr kategóriában indítottak.

művészi képek a tejhabon nyomtatóvalKevés ember jártas a "Latte Art" kávéművészetben, amit a kávéházak, kávézók baristái létrehoznak. Az "On Latte" kávényomtató ezt az elgondolást egy teljesen új szintre emeli. Az asztali tintasugaras nyomtatók technológiáját alkalmazza, csak ez a nyomtató kávét spriccel ki, így hozva létre rendkívül részletes művészi alkotásokat a habon.