KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

corso verona kávélikőr champion díjat nyertGyőri Likőrgyár Zrt. és a Tabán Trafik Zrt. közös fejlesztése eredményeként került a piacra ez év elején a Corso Verona kávélikőr, amely kimagasló minőségével tavasszal a Destillata 2008 versenyen Salzburgban champion díjat nyert. A versenyben közel 1600 italt neveztek gyártóik, amelyen belül csaknem 400-at a likőr kategóriában indítottak.

művészi képek a tejhabon nyomtatóvalKevés ember jártas a "Latte Art" kávéművészetben, amit a kávéházak, kávézók baristái létrehoznak. Az "On Latte" kávényomtató ezt az elgondolást egy teljesen új szintre emeli. Az asztali tintasugaras nyomtatók technológiáját alkalmazza, csak ez a nyomtató kávét spriccel ki, így hozva létre rendkívül részletes művészi alkotásokat a habon.

Nagy Vince a Varesina Caffe magyarországi részlegvezetőjeHányféle lehet az espresso? Mi a különbség a ristretto és az espresso között? Milyen a jó kávé? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kívántak választ adni azon a bemutatón, melyet egy nálunk eddig ismeretlen olasz kávékészítő üzem képviselői tartottak.