KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

Kapucziner májusi ajánlatHonduras Közép-Amerika második legnagyobb országa, északnyugaton Guatemalával, nyugaton El Salvadorral és délkeleten Nicaraguával határos. Az ország több mint 600 km Karib-tengeri partszakasszal rendelkezik, nyugatról a Csendes-óceán határolja. Közel 9 millióan lakják, hivatalos nyelve a spanyol. Hondurasban több mint 400 000 kávé ültetvény található, közel 1 millió ember él a kávétermesztésből.

Nespresso ristretto decaffeinato kávékapszulaNem kell többé kompromisszumot kötnünk, ha esténként egy karakteres ízű feketére vágyunk, hiszen a Nespresso megalkotta a tökéletes koffeinmentes kávéőrleményt, a Ristretto Decaffeinato-t. Benne van minden, amit a Ristrettoban szeretünk: intenzíven pörkölt, finom csokoládés aromák, gyümölcsös jegyekkel kiegészítve – csupán a koffein hiányzik.

Catler Es 9010 kávégépA múltkori Pall&Yotz-os szemeskávé finomságok után, Húsvétra 1 kg-os, Rome Espresso szemes kávét hoz a friss Catler kávégép tulajdonosoknak áprilisban a Nyuszi, mert aki ebben a hónapban vásárol Catler kávégépet, ajándékba - ha nem is tojást, de - egy 35% arabika, 65% robuszta kávészemekből álló kávécsomagot kap, amely a Pacificaffe műhelyében pörkölődött ilyen finomra és különlegesre.