KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

BUÉKEzzel a kis képeslappal szeretnénk megköszönni minden látogatónknak és partnerünknek, hogy rendszeresen felkeresték weboldalunkat, és támogattak bennünket, hogy egy érdekes, hasznos, független internetes magazint készíthessünk. Külön köszönet azoknak az aktív tagoknak, akik munkájukkal, illetve a fórumon hozzászólásaikkal segítették azokat, akik kevésbé jártasak az adott témakörben.
Sikerekben gazdag boldog új évet kíván a Kávékorzó.hu szerkesztősége!

olasz kávézó graz belvárosábanSokan kutatják agyuk hátsó felében, hogy mi a titka az igazán jó kávézónak, ahová mindig jó beülni, egy kávéra, egy süteményre, vagy egy salátára. A Budai Hírlap ízvadásza keserű szájízzel, de mégis boldogan jelenti, hogy talált egy ilyen helyet. Az egyetlen gond, hogy a „hely” Graz belvárosában van, ezért megfontolandó, hogy ha 5 óra kocsiútra van a törzshelyünk, nevezhetjük-e azt törzshelynek?

mérgező kávéautomatákAz uniós biztosok és munkatársaik hosszú sorokban várnak kávéjukra a büfék előtt, mivel ki kellett kapcsolni azt a húsz korszerű kávéautomatát, amelyeket januárban éppen a sorban állás megszüntetése érdekében telepítettek az EU központjába. A gépeket azért kellett lakat alá helyezni, mert tesztek bizonyították, hogy közülük 17 a megengedettnél nagyobb nikkel- és ólomtartalmú terméket állít elő a bedobott pénzért cserébe - idézi az EUobserver Dennis Abbott, az Európai Bizottság (EB) szóvivőjének nyilatkozatát.