KezdőlapbelépésregisztrációFórumkosárfacebookyoutube

ascaso inox kávéfőzők és kávédarálók kedvező áronAz Expoligon Kft megkezdte az ASCASO INOX termékek forgalmazását most rendkívül kedvező áron. Irodákba vagy kisebb forgalmú vendéglátó helyekre (büfék, kisebb cukrászdák, kisebb vendéglátóhelyek), illetve otthonra, ahol a heti kávéfogyás nem haladja meg a 3-4 kg-ot, fölösleges drága, nagyméretű, nagy energiafogyasztású berendezést vásárolni. A háztartási készülékek viszont sem minőségükben, sem kialakításukban nem alkalmasak ilyen igények kielégítésére. Ezt az űrt tölti be az ASCASO INOX termékcsaládja, ahol profi minőség kedvező árral párosul. Az ASCASO készülékei minőgi alkatrészekből készültek, igényes inox kivitelűek. A választékban mindenki megtalálhatja a megfelelő készüléket mind dizájn, mind kialakítás alapján.

kávé fedetlen keblekkelFélmeztelenre vetkőzve dolgoznak a kiszolgálók egy Maine állambeli kávézóban az Egyesült Államokban – adta hírül a Yahoo! News. Az intézmény egy forgalmas út mentén nyílt hétfőn Vassalboro városában. A bejáratnál felirat hirdeti: „Csak 18 éven felülieknek”. Egy másik stempli pedig szigorúan kiköti: „Fényképezni tilos, tapogatni tilos, hitelkártyával nem tud fizetni”.

a kávén spórolunkTejből kevesebbet fogyasztunk borból ugyanannyit. Átalakítja a válság a vásárlási szokásokat. A tavalyi év utolsó negyedében csökkentek a magyar háztartások vásárlásai az alapvetőbb termékek közül a tej, a feldolgozott húsok és a mosószerek kategóriában a GfK Hungária legújabb, a magyar kiskereskedelmet vizsgáló kutatása szerint. Emellett kevesebb tea, csokoládé, édes és sós keksz, valamint őrölt pörkölt kávé fogyott. A kávé és a tea forgalma évek óta csökken, a válság csak ráerősít erre a tendenciára.